sseda0 Antalyadaki anne adayları doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz? Şehir hastanesiyle Eğitim Araştırma arasında kaldım. Özelde fiyatlar çok uçmuş.
sevimuslu sseda0 şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum ben halihazırda gittiğim bir doktor var şuan doğumlar da başladı
Ceylin07 sseda0 şehir hastanesine giderseniz Caner Sönmez i öneririm çok ilgili bebekle ilgili inciğini cıncığını herşeyi söylüyor evime yakın olsaydı oraya giderdim
sseda0 sevimuslu benim de doktorum şehir hastanesinde ama doğuma hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş sanırım
sseda0 EsraNefes bana da eğitim araştırma çok yakın ama doktorum şehir hastanesinde. Eğer doğuma girmeye ikna edersem şehir hastanesi olacak sanırım
Aysegul01- Merhaba @sseda0 şehir Hastanesi’nde hangi doktorda takiptesiniz ben henüz 7 haftalık hamileyim Antalya’da özele gücümüz yetmediğinden normalde güzel doktor arayışındayım yardımcı olma şansın varmı acaba
sseda0 Aysegul01- ben Göray Çimen’ e gidiyorum. Geçen ay meydan tıp hastanesindeydi şehir hastanesine atanınca oraya geçtik. Çok sakin mizaçlı bir adam beni kasmıyor.