1palyaco Betuulll1 genelde peynir domates yiyesim geliyor o yüzden onları yiyorum . Yemek türü değil de daha hafif şeyler .
ASE6154 Betuulll1 bir saat önce eşime acıktım makarna yermisin dedim yerim dedi🤷♀️ makarna pişerken 4 yaşındaki kızımda uyandı geldi makarna kokuyor diye 🤦♀️ oysaki ben bu saatte ne makarnası rahatsız eder yat uyu demesini beklemiştim 😄
EmineKenan81 Betuulll1 dolapla bakışiyoruz🤦🏻♀️🤣 tatlı tuzlu meyve ne bulursam gece bu saatlerden yiyesim geliyor. 35. Haftadayim. 62 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum. Gün içinde kahvaltı bile yapmak istemiyorum zar zor iştahsız bir şekilde ama gece artık acıkıyorum. Zaten gece uykusu yok tuvalete gidip gelmekten. 😏
Rabiul Betuulll1 muz yedim kahve içtim azcık çikolata yedim 🥲 ama peynir ekmek yiyormuş okurken canım çekti ekmek bitti evde 🥲🥲
ParodiMom Valla hamilelik bir süreç hiç kendimi kasmiyorum sağlıksız olanlar hariç canım ne isterse yiyorum dün gece kumpir yaptım ondan önceki gün Kayseri yağlaması yaptım 😂 kocamda benimle beraber göbek yaptı olsun 56 gün kaldı sonra zaten dikkat edicem
Toprakksx1 Meyve 🌸 muz kivi elma süt az ekmek ucu ile yoğurt yemediğim kadar meyve yedim ömrüm de 🤦🏻♀️
mom-2024 Betuulll1 yağsız, kaşarlı buğday ekmekli tost yanınada kefir♥️ inanılmaz iyi geliyor yoksa uyuyamıyorum illaki doyurucu bişeyler yemem lazım