Burcuuuu123 Arkadaslar merhaba ben ovulasyon testi kullanmıyorum yumurtlama oldugunu nasıl anlarım bilen varsa yazabilir mi
1palyaco Burcuuuu123 kasık ağrın ve akıntın olur. Ama bu durum kişiden kişiye de değişebilir ama genelde dediğim bu durumlar yaşanır .
Boncukk123 Burcuuuu123 akıntın olur vücut sıcaklığın artar ilişki isteğin olur herkese göre degısebilir ama bunlar
YesimAykut 1palyaco benim kasık ağrım oldu, akıntım oldu peçeteye şeffaf geliyordu, ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı😭 14.günü bugün yumurtlama günüm normalde, sizce neden olur yumurtlama mı yok😭 çok üzülüyorum
sedanur_bpr0 Burcuuuu123 Bende o uygulamayı kullanıyorum. Tam dediği günler yumurtlama günlerime denk geliyor. Kimisinin adet bittikten sonra veya başlamadan bir kaç gün önce yumurtlama olabiliyor.
1palyaco YesimAykut ovülasyon testi yapıp silik çıktıysa yumurtlama gününüz değildir . Yumurtlama gününüz olduğunu nereden biliyorsun uygulamaya göre takip ediyorsanız yumurtlama değişkenlik gösterebilir uygulama kesin tarih veremiyor maalesef . Düzenli mi yapıyorsunuz ovülasyon testini ? Bence bu ay olmazsa gebelik birdahaki ay adet biriminden itibaren düzenli bir şekilde başlayın . Örnek veriyorum ben yumurtlamayı adet bittikten ilk 5 gün içinde gördüm. Uygulamaya bakarsam daha geç veriyordu . Bu arada adet gören bir kadınsanız yumurtlama zaten görüyorsunuz demektir sadece çatlayıp döllenecek boyuta gelmiyordur 🌸 bence dediğim gibi siz adetiniz bittikten hemen sonra başlayın ovülasyon testine .