Baharaysel3 öncelikle basın saolsun bir durumu 20 ve 24 haftalarda 2 kez yaşadım ne yazikki şuan toparlanmaya odaklanmani öneririm bana her söylenen batardi çok zor gelmisti ama sakın unutma bizim hayır bildiğimiz şer şer bildiğimiz hayır olabilir bu lafa çok kızmıştım sonra birgün oğluma hamile kaldım 17 gün yoğun bakımda kaldik o kadar güzel bir bebek vardı ki ona çok üzüldüm doğduğu günden beri hiç eve gidememisler bebiş 9 aylık olmuş ama 2 aylık gibiydi annesi mahvolmuş perişan bebeğim bir sürü ameliyat olmuş bir anne için çocuğunun acı çekmesi çok daha korkunç buna birebir şahit oldum rabbim sana bu acı günleri unutursun ins unutulmuyor ama zamanla hafifliyor bebeklerimin bir yerden beni izlediğine eminim oğluma oda hazırlarken çok üzülmüştüm acaba gorupte derlermi annemiz bize yapmadi kardeşimize yapıyor diye çok ağlamıştım sonra evimin bütün camlarında tel var sineklik içeri kuş girme olanağı yok ve asla telleri çıkarmam yikasam bile cami kapatırım alerjim var mahvoluyorum oğlumun odasında 2 kez kuş tüyü buldum sonra araştırdım bebeklerim kardeslerinin odasını ziyaret etmiş onlar mutlu bende mutluyum