gokyuzu777 Kızlar beklenen adet tarihi 23 ocak olanlar toplanalım.. ben hala adet olmadım, hayal kırıklığı yaşamamak adına çarşamba gunune kadar kan testi yaptırmayacağım. Siz ne durumdasınız? Aşırı gogus hassasiyeti , ara sıra kasık agrısı var ben de
Nur1806 gokyuzu777 ben bugün dayanamadım test yaptım çok silik ama çift çizgi🤩 3-4 gündür aşırı göğüs ağrısı hissediyorum. Baş dönmesi halsizlik var birkaç gündür sanki sürekli otobüsteyim gibi. Pzt tahlil yaptırıcam inşallah
Gamze_dn gokyuzu777 bende halen bekliyorum olmadim yagrin dayanamayip test yapacam .Sayet yagrina kadar adet olmazsam
gokyuzu777 Nur1806 erken gebelik testi miydi ya benım evde erken gebelik testi yok. Eczaneyede gidemedim. Bir gebenin gunlugu sayfasından aldıgm kaset gebelık testi var. Erken değil. Acaba test yapsam mı yarın sabah.. hayal kırıklığı yasamak da istemiyorum. Umut etmek daha iyi hissettriyor
Yakamozmisali gokyuzu777 merhaba benimde bat 23 ocak bacak ağrım var belirti olabilir mi? belimde fıtık var gerçi ben ona yoruyorum😕
sedanur_bpr0 gokyuzu777 Ben regl gününe 2 gün varken yapmıştım negatif çıkmıştı. Regl olacağım gün yapmıştım pozitifti. Belli olmuyor yani. En garanti sonuç için beklemek daha iyi. Olsa bile çıkmayabilir. Üzülüyor insan.
biryetmezikincisiolsuun Yakamozmisali benimde bacaklarım ağırıyordu 21 inde adet olmam lazımdı olmadım test yaptım pozitif çıktı. Normaldede hep 1-2 gün gecikir bu sefer hissettim galiba😊