Busee-ars Kızlar aklımı kurcalayan bir şey var şimdi bebek odası gibi bir oda yapacağım ama beşik mi alsam ya da yenidoğana ve sonrası için montessori önerildiğini okudum yoksa montessori mi alsam diye kafam karıştı aynı zamanda anne yanı kesin alacağım gece yanımda yatsın ama gün içerisinde odasında yatıracağım diye sizin öneriniz nedir beşik mi montessori mi ?
sehrengiz_8 Busee-ars beşikten kastınız karyola ise kesinlikle önermiyorum ben karyola aldım ve pişmanım şimdi mentossori yaptırıyorum
Aysnr11 Busee-ars Ben sadece park beşik alıcam anne yanı olarak da kullanılıyor 2-3 kademeli oluyor büyüyünce de rahatlıkla kullanırım deprem bölgesinde yaşadığım için sürekli yanımda yatırırım oda yapmayı düşünmüyorum 😟
hunilimom Busee-ars kiracı değilseniz veya tainci felan Montessori mantıklı benn büyük kızıma almıştım 1.5 yaşında keşke daha önce alsam dedim karyoladan kastınız da ahşap vs ise ilerde sigmama durumu olabilir iki masrafa gerek yok bence zaten anne yani alicakmissin o yeterli
Rgmss Ben anne yanı besık alacagım yatak odam kucuk oldugu ıcın, odasına da montessorı aldım.Hem rahat eder uzun seneler kullanır dıye hem de zaten ilk zamanlar yanımda besıkte yatacagı ıcın odasına da besık almak ıstemedım🩶
Busee-ars hunilimom Evet zaten çok hızlı büyüyolar montessoriyi de uzun zamanlar kullanır diye düşündüm kiracı olmadığımız için bu konuda çok rahatım
cokbilmismom Anne yani alacaksınız tekrar bir beşik almaya gerek yok bence ben park yatak aldım yatak odama, bebeğin odasınada montessori böyle çok daha uzun yıllar kullanacak
hunilimom Busee-ars çok iyi ozaman ben kiraciyim iki kızım var odaları küçük gelmeye başladı mesela şimdi oda degistiricem yine Montessori alicam 90*190 mesela tek kişilik yatak uzun süre kullanir
tugbadurmaz34 Busee-ars ben anne yanı idarelik bir beşik aldım en fazla 1 yaşına kadar kullanılacak bir şey ve montessori yatak yaptırdım 1 yaşına doğru gündüz uykularında yatağında yatıracağım yavaştan alışsın diye bu arada ben ileriye yönelik yavrulu yaptırdım
tugbadurmaz34 Busee-ars ben evime yakın olan bir marangoza yaptırdım çatılı şeklinde çam ağacından ve yavrulu olarak 5500₺
tugbadurmaz34 Busee-ars ben en üste perde koyacağım yanları kapalı olacak şekilde tül alacağım ve toplu ışıklardan taktıracağım o şekilde kullanacağım kapıyı da özellikle böyle ortadan olana karar verdim ki iki taraflı yattığında düşme sorunu olmasın diye ve daha şık geldi böyle isterseniz kapıda yaptırabilirsiniz birde ben kenardaki tahtaları da çok engin yaptırdım atlamasın diye başını koyacak kadar yüksek sadece bazıları hapishane gibi oluyor ben sevmiyorum
2bebekannesi3542 Busee-ars anne yanı 8aykullandık sonra emdigi icin odasını ayırmak istemedim montesorri yaptırdık odamıza yatagımıza yakın koyduk🙂 büyüyen beşik vs kullanıslı olmuyor bence..
Busee-ars tugbadurmaz34 Aaa bayıldım güle güle kullan bence mükemmel düşünmüşsün her şeyii 😍 bende kesin böyle yaptıracağım ya belki kapı yaptırırım ama bilmiyorum onu 😊