Halimekprc Miss ben hep buna inandım bu yola bile isteye girdim bu kadar ağır bi imtihan beklemiyordum ama bi kolaylık olacağına inanıyorum
BusraClskan Halimekprc Allah yardımcın olsun canım çok zor sizinde sınavınız bu Allah bebeğine tez zamanda şifa versin derdine derman olsun inşallah sizede dayanma gücü versin 🙏🏼
Halimekprc Bskrt bu bnm 2. Evladım . Kızım sağlıklı ve sezaryenle doğurdum oğlumu da tabi sezaryenle doğurdum. Zahide yetişin programına çıkan kızı biliyorum azra. Annesiyle instagramda yazıştım biraz. Kadıncağızda çok çekmiş kolay bi hastalık değil .
Krasivyy Halimekprc Rabbim yardımcınız olsunn 🙏🙏🙏 hamilryken ultrasonda veya taramalarda bellimiydi rahatsızlığı
Halimekprc Krasivyy iskelet sisteminde sıkıntı var dedi doktorum . Üst bacak kemikleri eğri ve kısa dedi kollar bacaklardan daha iyi ama omlarda normale göre kısa dedi hastalığını doğunca anlarız dedi 20 günlükken 3-4 yeri kırıldı anlaşıldı durumu
AygyulSina Halimekprc istanbulda bir dr varmis az once bir haber izledim bir vida yerlestiriyorlarmis ve bebegin kemiklerini uzamasini sagliyormus bi arastirin derim allah yardimciniz olsun