-irem123- Merhabalar ben Ankara gazi hastanesinden prf.deniz Karçaaltıncaba dan randevu almak istiyorum ona giden veya nasıl randevu almam gerektiğini bilen varımdır int bir numara var ama hiç açılmıyor
tugcesakzci -irem123- gebeliğiniz riskli mi? Deniz hoca risklileri alıyor genelde ve boşluğu olmuyormuş hastaneden sağlam bir torpiliniz yoksa deniz hocaya çok zor randevu alırsınız Ve haftanızın çok küçük olması gerekiyor
aslansmommmm Malesef her hocadan randevu alamiyorsunuz heleki gebe takibi icin istiyorsanz proflar musait degilse ve bir torpiliniz yoksa mumkun olmuyor gidip gorusmek lazim
Endoplazmik tugcesakzci Merhaba siz Deniz hocaya mı gidiyorsunuz Sabah kaçta geliyor bu salı sabah çağırdı da beni
tugcesakzci Endoplazmik hayır maalesef gidemedim. Haftam büyük olduğu için kabul edememişti. Fakat oğlumu gazide öğretim üyesine götürüyorum. Çok geç gitmemeye özen gösteriyorum. Çünkü öğleden sonra bakıyor geç kalınca akşam 7 yi buluyor süreç. O yüzden sizde erken gidin. Öğretim üyeleri uzun bakıyor çünkü muayeneleri yarım saatten fazla sürüyor