Damlaalyz Ya canım öyle bir toprak istiyor ki ilk hamileligimde de olmuştu ama sanki yemek değil böyle topraklı patates alıyorum pazardan toprağı kokluyorum yiyesim geliyor tadına bakınca o zevki alamıyorum ama kokusu müthiş bu hamilelikte birde kahveye bağımlı oldum resmen böyle dibinde kalan telveyi alıp yemek istiyorum yiyorum da ama yetmiyor sanki yenilerde de aklıma bu beyaz kaya gibi şeyleri yiyenler varya kıtır kıtır o geliyor ondan canım istiyor hiç yemememe rağmen. Benim gibi olan var mı kanım düşük çıktı demir eksikliginden flaan mı acaba ama önceki hamilelikte iyiydi değerlerim yine ayniydim
DeneyimliMom Damlaalyz demiriniz muhtemelen çok fazla düşmüştür. Değerlerimize ayrıntılı baktırıp takviye ilaç alın.
Gurbetci1anne Damlaalyz seni o kadar iyi anlıyorumki ben temiz toprak çamur ve taş çok severdim küçükken temizini bulsam affetmezdim gizli gizli yerdim hep😄 bu aralar da kar aşeriyırum kaç gündür tabak tabak kaşıkla kar yiyorum çok leziz geliyor😄 siz hatırlatınca canım toprak çamur çekti😄😄
diyetisyenimaria Demir eksikliğinden kaynaklıdır . Kişinin canı toprak , sigara külü , duvar sıvası , buz , peçete yemek /çiğnemek isteyebilir. Hemen Kan testi yaptırın . Ve doktor yada diyetisyen önerisiyle vitamin takviyesi alın.
Damlaalyz diyetisyenimaria siz söyleyince aklıma geldi geçen eşime sıva yaptıkları harç istiyor canım demiştim dogrudur