32Annee Gittiğim özel hastane ücreti baya fazla avrupa yakasındayim dogum yaptiginiz önerebileceğiniz memnun kaldığınız hastane var mı doğum ücreti 2000 ni geçmeyen
Hilal34 32Annee bende burda bekleyeyim ozaman tam karar vermedim kolon hastanesini önerdiler. Ama gidip bakmadık.
32Annee [silindi] Eleştiri gibi olsun istemiyorum hastane güzel ama fiyat fazla amacım daha uygun hastane tavsiyesi almak
Glen EMFE nisaya bende gidiyodum doktorumdan memnundum ama bu sefer safa hastanesine gidiyorum hastane olarakta odaları olarakta güzle begendim
Aysegularas Medilife bağcılara gidiyorum muayene 55 normal 700 sezaryan 900 ocaktan sonra zam gelmezse tabj
Yagmurrrrrr Bende arıyorum özel hastane iyi güvenilir ve çok para tuzağı olmayan yer ama kesinlikle yoğun bakım ünitesi olması lazım buna göre bende soruyorum sizlere ?
Alyabebekk Sanırım en çok ben ödicem 😔🙈 bende Anadolu yakasındaym Bostancı ya Central Hospitale gdiyorum özele şu an 3000 normal Doğum Ocak’tan snra 3700 olcakmş 😤
32Annee Alyabebekk benim de aynı şekilde bu aralar zaten masraf çok olucak 4000 gibi bi fiyat çok olucak bakalım artık hayırlısı diyelim