Opheliaxxx Ayseneriman ben nub teorisine göre tahmin yürütüyorum o yüzden iki boyutlu ultrasonda anlaşılıyo bunda anca bacak arasını görmemiz gerekir 🥰
Opheliaxxx Mucizemses pek net göremedim daha net bir fotoğraf var mı? Baş popo kısmını görmem lazım teoriye göre tahminde bulunmak için
Opheliaxxx Mucizemses şimdi gördüm bu bebiş kız bencee 🌸🥰👼🏼baya da yüksek oran veririm bu tahminime de
Mucizemses Opheliaxxx yaa hadi hayırlısı doktorumda kıza benziyor ama net değil demişti siz neye göre bakıyorsunuz 🥰🥰
Zumra_zelal3 Opheliaxxx teşekkür ederim canm inşallah doktorumuz da erkek tahminin de bulundu Bir kızım var hayırlısı artık 😇
-ezgi-- Opheliaxxx bi de böyle fotimiz var🥰 Buna sa bakar mısınız [https://mutluresim.com/images/2024/01/16/nKxc9u.jpg]]( Opheliaxxx
Opheliaxxx Mucizemses ben o kadar çok video izledim ki 😂 nub teorisi diye bi teorem var ona göre tahmin yürütüyorum tabii en doğru yorumu doktor yapabilir benimkiler sadece bu teoreme göre benzetme ve tahmin yürütme
Sbl-Brls Opheliaxxx ipeklinaismom Emruha26 Nur_11 Nurellaasss  Bize de bakabilir misiniz acaba?
Mucizemses Opheliaxxx yinede insan umutlanıyor merakından duramıyor işte pazartesi kontrolümüz var net söyler umarım ozaman ☺️