Temmuzmucizesi26 Mrkpcioglu kaçıncı haftadasınz bana 13 14 gibi başlatmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten bir gün içip bir gün içmiyorum multiviamin ve demirr hapı da kullanıyorum doktor bu şekilde içmemi önerdi
Temmuzmucizesi26 Mrkpcioglu haftada 2 kere balık yiyorsanız içmenize gerek yok ama yiyemiyorsanız ki ben çok tiksinirim bu kadar sık yemeye. Ondan dolayı doktorumda bu şekilde sorarak yazdı zaten ilacı
Derinnmom Mrkpcioglu ben omega 3 kullanıyordum sonra bıraktırdı doktor, 31.haftada bebeğin bacak boyu 1 hafta geriden geliyor dediler ve balık yağına başlattılar, negenesis max diye bi ilaç onu kullanıyorum. Balık hiç yemedim yiyemiyorum
Emruha26 Bende öyle kullanıyorum bi gün kannilacı bi gün alık yağlı hapı yeterli balık yemediğim için takviye verdi regenesis diye bi hap omega3 lü
Temmuzmucizesi26 Mrkpcioglu mutlaka başlayın biran önce 🥲 kilo alım için bence çok önemli ben yediklerimizin de çok masum olduğunu pek kilo aldırdığını sanmıyorum. Hatta bana şu an elimdeki bitsn balık yağının 2 olanı varmış onu yazdı verdi doktorum
Mrkpcioglu Derinnmom her gün mü içilecek ben de almak istiyorum. Kasıkta kramplarım oluyor arada onun için de magnezyum yazdırdım 🙁
026 Derinnmom fayda etti mi peki gelişim geriliğine benim de bebeğim geriden geliyor biraz faydası olursa bende kullanayım ya
Derinnmom Mrkpcioglu evet canım her gün içiyorum, kramplardan çok çektim ama magnezyum baya azalttı ben magnezyum olarak da magnorm kullanıyorum
Mrkpcioglu Temmuzmucizesi26 off bana hiç yazmaddılar söylediğimde bile gerek yok dediler 🙄 ben de kullanmaya başlayayım bir an önce 🙏🏻
Temmuzmucizesi26 Mrkpcioglu ben hem özelde hem devlette gittim ikiside 1 er hafta ara ile başlattılar. Ve kan değerlerime bakarak da yazmadılar ditek yazdılar bence herkesin kullanması gerek öyle olsa kişiye özel direk test yaparlardı değerler düşükse yazarlardı. Eğer doktora ulaşamıyorsanız sağlık ocağına da yazdırabilirsiniz zaten genelde herkes aynı markayı kullanıyor gibi bişey.
Temmuzmucizesi26 Mrkpcioglu bebeğin kilosu nasıl peki haftanıza göre ? Hap kullanılmadığı için soruyorum acaba etkisi oluyor mu diye
Mrkpcioglu Temmuzmucizesi26 haftasına göre iyi dedi doktor özele gidiyorum devlette sıra elime geçmiyor
Temmuzmucizesi26 Mrkpcioglu regenesis max kullanıyorum. Özeldeki doktorda bu bitsin elenatal 2 ye başla ded şu anda 25. Haftadayım zaten
Mrkpcioglu Temmuzmucizesi26 ama bebeğin aşağıya indiğini ve sürekli yatmam gerektiğini söyledi aşağıda olan bebek gelişmez diyorlar ben de o yüzden kafama takıyorum ne kullanmalıyım diye