Sibel_gedik R4bi4ksoy belden kasığa vuran sancıyla başlar cnm hissetmemen imkansız ama son zamanlar illa ki daha bi ağırlık bacak bel kaşık ağrısı oluyor . Suan bende 39+4 oldm baya baya ağrılarım çoğaldı ama sancı gelmeden doğum olmuyor
R4bi4ksoy garass evet ya benimde sol bacak ve kasığa doğru vuruyor, ağrı gibi de değil değişik Bi his, sabah da regl ağrısı gibi ağrım vardı, geldi gelecek herhalde dedim ama akşam üstüne doğru geçti ağrı
R4bi4ksoy Sibel_gedik yaa gelmeye niyeti yok mu hala, ben 38.haftadayim ama daha da gelmezse kilosu 4u geçecek, sizinkinin kilosu kaç görünüyor?
R4bi4ksoy _btl5860 o sebeple olduğunu sanmıyorum, normal bir bacak krampı gibi değil bu hissettiğim, bebeğimin kilosu normal doğum kilosunu aşmadan gelir belki diyordum ama bu hafta da gelmezse 4 kiloyu geçer mecbur sezeryan
Sibel_gedik R4bi4ksoy 3200 dü en son :) ilk oğlum 39 +1 de geldi bu geç döllenme oldu ona bağlıyorum Buda erkek :) ama gelmek isteyince bizi dinlenmiyorlar gece sancıyla uyanmıştım ilk oğlumda gündüz doğurdum :)
_btl5860 R4bi4ksoy ozaman doğum sancıları yavastan geliyor olabilir en hayırlı zamanda gelain insallah 😍