Rmznsydtbhrgulbebk2121 5 haftalık hamileyim yemek yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum iştahımı açacak bildiğiniz bir şeyler var mı yardım edin
MinibonunAnnesi Rmznsydtbhrgulbebk2121 canım Allah kolaylık versin bende öyleyim herşeyden tiksiniyorum evimden bile herşey kokuyor gibi buna çözüm yok valla ben bulamadım ama sevdiğin şeyler yemeye çalış dışardan Felan ye ben arada öyle yapıyorum yoksa aç kalicam 🙄
Sara Rmznsydtbhrgulbebk2121 Ben iştahım açılsın diye sakkız ciyniyirom)))O dakka açılıyordu iştahım.Ama şekersiz sakkız çiyniyirom.❤❤❤
Elif4334 Rmznsydtbhrgulbebk2121 yok korkma bebeğe bişey olur diye o şimdi alır senden her türlü alıcağını keseden besleniyor bende 1 gün boyunca ağzıma tek lokma koymadığımı biliyorum bi süre sonra açılır iştahın benim öyle oldu 🤗
Brc32 Rmznsydtbhrgulbebk2121 8 haftaya kadar bende öleydim hiç bişey yiyemiyor herşey kokuyordu doktora sordum önemli değil zamanla geçer meyve yemeğe çalış bol bol su iç dedi bebeğe bi zararı olmuyormuş
Rmznsydtbhrgulbebk2121 MinibonunAnnesi Canım valla dışardan da yiyemiyorum ilk hamileliğim bu gidişle bebeğim zarar görür diye çok korkuyorum