Gurbetklnc 2.ci ve çok zor geçen 9 haftalık gebeyim kızlar bulantı harıcinde aşırı yediğim Herseyden ağzımdan iğrenc tad kalıyor sebebi nedir sizde
Sdemirel Gurbetklnc benim de 2. İlkinde prensesmişim meğer ben O kadar zor ki 2. 4 ay oldu kusma anca bitti bulantı devam ve hiçbir şeyin tadı yok ağzım çok kötü 🥹
Duygu2137 Gurbetklnc benımde ıkıncı gebeliğim 6 haftalık hamıleyım sabah bulantım bir başlıyor gece yatana kadar
Sssaa Gurbetklnc 2 gebeliğim ilki erkekti hiç böyle birsey olmadı şimdiki kız yemin ederim ne yesem zehir oluyo iğrenç bi tad var agzımda doktor 15. Haftada gecer dedi vala hiç geçmedi şuan 27 bitti daha dünden beri yok gbi
Funda54 Benimde ikinci gebeligim 8+6 yiz ve ikiz benimde aynı şekilde mide bulantısı mide ağrısı ne yesem mutsuzum ağzımda kötü bı tat hasta olursun bı değişik olur ya aynen öyle ilk gebeligim çok rahattı ne bulantı ne bişey yaşamadım bu kez çok zorlanıyorum bende
Ahsen_ahsen benimde ikinci gebeligim 17. haftaya girecegim nasip olursa. cok heyecanliyim tekrar anne olmayi nasip ettigi icin rabbime sükürler olsun. saglikli bir gebelik süreci kolay saglikli bir dogum ile evlatlarimiza kavusalim insallah.
likapaa53 İlk çocuklarınız kaç yaşında 🥰 Benim de 3 yaşında kızım var heves ediyorum ancak cesaret yok🤭 Bu arada gebelikte ağız tatsızlığı olabiliyor ilk dönemlerde🙏