Selinmoon sevalciftci az önce de böyle bir post açılmıştı canım biz de yarın 17 haftalık olacağız İlk gebeliğim ve henüz hissetmedim doktorum daha hissetmene çok var dedi 🙏
sukran0046 sevalciftci bende ilk 18 de hissettim ozellikle sırt üstü yatınca boyle segiriyor gibi oluyor smdi 27 haftalıgız hanımefendi biraz sert davranıyor bazen can yakıyor ama olsun mutlu oluyorum
Nurfatma1919 sevalciftci net 21 haftada hissetmeye başladım sonrada durmak bilmedi zaten merak etme endişede etme o daha çok küçük annesi biraz daha sabır
annelik_4 sevalciftci ilk gebeliğim 18.haftadan beridir hissediyorum çok şükür bende anlamam demiştim ama anlıyor insan☺️
sevalciftci sukran0046 benimde sanki göbek deliği tarafında segirme gibi bişey oldu ama hareket değildir herhalde
Esrackc Haftada hissetmeye başladım ama net değildi ya bişeyler oluyor içerde ama acaba bebek mi diyodum. 21. haftadan sonra net şekilde hissediyorum artık.
Serendipity16 sevalciftci 18+4’te hissetmiştim hatta post açmıştım hala hissetmedim diye birkaç gün sonra hissetmiştim 🥹 böyle çok belirgin değil zaten kalp atışı gibi pıt pıt ediyor
gul-lale1 Valla bana hep dediler işte balık yüzüyormuş gibi, kelebek varmış gibi. Yok dedim birşey hissetmiyorum. 21. Haftada tam olarak tekmesini hiss etdim