Minnosum21 Esim bazen diyor bebegide kusucaksin yakinda 😞 yardim edin bi caresi yok mu bunun yok muuuuu 😟😕🙁
FatmaAzra_ Minnosum21 emin ol 10 katini 28 hafta çektim 😔😔 daha 2 hafta once kesildi 30 haftaya girdik zofer ilac kullandim aylarca
Rslbse Bende 7 hafltaligim 2 haftadan beri kusuyodum şükür geçmeye başladı Allah yardimcin olsun canim cok zor benin kendi kendime tuz limon su yaptim yarim bardak yemekten 1 saat sonra iyi GELDİ bitti Allahima cok şükürler oksun
heyecandoruktaa2 1 bardak sicak suya 1 cay kasigi toz zencefil koyup karistirp icin. ben cok faydasibi gordum. tabi hepsini bi anda icmeyin. gun icinde bulantiniz oldugunda yudum yudym alin. bide ayvanin uzerine tarcin dokup yemeninde faydasi oluyor
Minnosum21 Ne serumlar ne ilaclar etki etmiyor gunlerdir acim bi bardak suya hasretim 😞 allahim affetsin bazen isyan ediyorum bu neydi yaptim bu neydi basima geldi ölsem daha iyi diye 😞😞😞😞
Nisam2008 Minnosum21 geçer inşallah canım bende öyle çok ağlıyordum eskisi gibi olamıycam ben artık diye düşünüyodum,hastanede yattım.Annelik çok zor rabbim yardımcımız olsun😞
Minnosum21 Birde serum takinca etrafimdakiler iyi degil takma demelerine sinir oluyor biliyorum iyi degil beni ayakta tutan bir gunde olsa yemk yememi saglayan sey serum napicam öleyim acliktan basim donsun dusuo gebereyim bunu istiyolar resmen ya zaten bende canim cektigi icin serum taktiriyorum