1palyaco Her bebek her bezi kabul etmiyor diye biliyorum bu yüzden stok yapmayacağım hem ne kadar süre kaç numara kullanacağı da değişebiliyor . Siz hangi marka kullanmayı düşünüyorsunuz veya kullananlar hangisinden memnun kaldınız?
Nnoktaa 1palyaco bebeğim 20 günlük. Hamileliğimde sleepy ve prima premium care aldım. Sleepy sızdırma yapıyor. Primadan memnunum.
Cana_ 1palyaco biz kızımda prima premium care kullandık şimdi oğlum içinde aynı bezden aldık riske atmadık
Selcanunal2004 1palyaco prima premuım almıştım hamileyken Sizin gibi stok yapmak istemedim evet Ama şuan 70+70 li 2 paket bitiriyoruz. Ve sızdırma asla yapmadı. Pişik yapmadı. Alerji yapmadı. Kesinlikle memnunum sorun yaşamadım Keşke bunu hep stok yapsaymışım
Sirinnn 1palyaco Bilindiği gibi fiyatlar uçup gitti o yüzden ben ilk olarak sleepy tercih ettim. Yorumlarda memnun olan bir çok kişiye güvenerek aldım açıkçası. Alerjik reaksiyon göstermez ise veya sızdırma yapmaz ise devam etmeyi düşünüyorum.
mrv1903 Sleppy bio natural ve molfix pure and soft aldım. Prima harmonie serisini düşünüyordum son olaylardan dolayı almaya elim gitmedi. Bu ikisinden hangisi daha memnun bırakırsa ondan devam edeceğim. Islak mendillerini de aldım ben.
Musab_alperen1621 Ben baby turco kullanıyorum oğluma gayet memnunum doğacak bebegimede onu kullanırım muhtemelen
H1tce2 1palyaco oğlumda slepyy kullandım pişik yaptı ve sızdırdı g.oon kullanmaya başladım hem sızdırma yoktu hem pişik gibi herhangi bişey olmadı şimdi de doğacak bebeğime pure soft aldım çevremde çoğunlukla onu tavsiye ettiler bakacaz artık
Zeyasln 1palyaco ilkine babymee kullandım e bebeğin kendi markası perşembeden pazara 2.ürüne indirim yapıyorlar 100lü paket alırsanız içinden bez için rulo çöp poşeti çıkıyor şuan onu stokluyorum 2.içinde ben memnundum bezi inceltmişler daha memnun kalcam gibi duruyor inşallah