Engineermom Merhabalar, gobegim artik ciktigi icin camasirim kasigimin altinda kaliyor ve usuyorum. Kullanip memnun kaldiginiz hamile kilodu markasi paylasabilir misiniz?
Irem0712 Engineermom nbb hamile kilodu kullandım çok rahat ettim 2-3 tane yeterli oluyor diğerleriyle birlikte kullanirsin
CansuCaTurkmen Al canım 2-3 tane havalar soğuk ve altta kalınca dikişler kaşıntı yapıyor normal çamaşırlar. Keşke daha erken alsaydım dedim aldıktan sonra 👍🏻
Esomami Engineermom bi parka kullanmadim tedi die bi magzadan 9.90 a aldim 3 adet cokta memnunumm 18. Haftada aldm halada kullaniyorm hicbisecik olmadi
BeyzaXx Engineermom ben kullanıyorum ve inanılmaz rahatlar. Diğerleri göbek altında kalıyor beni inanılmaz rahatsız ediyor.
aysess Ben lcw den 13 TL ye aldım rahat falan ama çok kullanamıyorum ki günde kaç kez çamaşır degisiyorum. Pazara gittiğimde yarı fiyatına çok güzel yüksek bel çamaşırlar vardı , büyük beden onlar da iş görür ,pişman oldum öyle alternatif görünce. hamile icin satilanlar ekstra pahali
Zeynebinannesii Engineermom nbb canım hamile kilodu çok rahat lastiği sıkmıyor kumaş dokusu çok güzel ve çok uygun ben ilk Lcw den aldım lastikleri hep iz yaptı memnun kalmadım
Muradiyegrcn Rossmandan nbb almalisin kesinlikle lastiği ince hic bi sekilde acıtma olmuyor ve fiyat olarak cok uygun başka yerlerde gereksiz pahalı
Annesininmucizesi Engineermom bnde büyük beden aldım pier cardinn hamile kilodunu alcakdım arkadaşım boşuna masraf etme git büyük beden al bi tanesine vereceğin paraya kaç tane kilot alırsın dedi valla öyle yaptım iyi ki de yapmışım😊
NazliBlt Bende nbb aldım 3 tane tanesini 15 tl ye aldım çoö rahatım valla Allah razı olsun kim icat ettiyse karnım çok üşüyodu iyi oldu 3 tane de yetiyor zaten diğer rahat çamaşırlarımla birlikte kullanıyorum 🙄
Duygu_k Engineermom ebebekten almıştım 2liydi markasını hatırlamıyorum 🙈 39. Haftadayım hala kullanıyorum çok memnunum.