Barlas28 Nslhn38 34 olduk bugün . İdrarda eser olarak yazıyor 15 gün önce yoktu yeni verdiğim idrar testinde cıktı . Kontrolümde perşembe günü bakalım inşallah ¾ hafta daha sıkıntısız dayanırız
Nslhn38 Barlas28 iyi maşallah sen baya sona gelmişsin ben daha 22 deyim ileri haftalarda ne olur bilmiyorum şimdiden benim idrarda protein eser çıkıyor inşallah hayırla saglikla vaktinde alırız kucağımiza
Ecem95 umrumdadegil benm 30. Haftamda suyum azaldı 19. Haftamda rahim ağzımda yumusama oldu biraz sıkıntılı geçti belki de ondandır bilemiyorum
LamiyaCetinkaya teachermom1 Neşe ve sağlıkla büyütün inşallah, ayağına taş değmesin minik tavşanınızın 🙏 Asıl ben mutlu oldum sanki sizden haber bekliyordum 😍
teachermom1 Nnoktaa Çok iyiyiiiiz. İyileştim, bebek de çok iyi. Çoooooooook teşekkür ederiiiiiiiz. 🥹🍄
Egemoms1303 teachermom1 yaa tebrik ederimm 😍 Hepimiz birer birer eksildik burdan 🥰 yeni gördüm çok mutlu oldum 😍
smeyyeav umrumdadegil adalatı bırakınca bebişim gelmedi sancım ağrım da oluşmadı planlanan günde sezeryan olucak