umrumdadegil smeyyeav inşallah sağlıkla gelsin bebişin 💜 haber ver mutlaka bırakınca nasıl olduğuna dair çok merak ediyorum bende 1 2 güne bırakacağım 🥺
smeyyeav umrumdadegil adalatı bırakınca bebişim gelmedi sancım ağrım da oluşmadı planlanan günde sezeryan olucak
Ecem95 umrumdadegil ya aslında ben hiç sancı falan hissetmiyordum hiç sancılanmadım nst de çıktı düzenli sancı o zaman vermişti doktorum 36+1 haftadaydım 🫠
Ecem95 umrumdadegil benm 30. Haftamda suyum azaldı 19. Haftamda rahim ağzımda yumusama oldu biraz sıkıntılı geçti belki de ondandır bilemiyorum
A12_S07 umrumdadegil ay ne kadar haftamız yükseldi risk azaldı desekde hala icimizde dursun istiyoruz😐
A12_S07 umrumdadegil nasıl dogurcam diye düşünüyorum cidden bakması falan benim için kolay sadece nasıl çıkacak 😐😐
A12_S07 umrumdadegil kimseye belli edememek içime atmakda zor biriyle.oturup sıkıntıni paylasamiyorsun maglesef 😐
A12_S07 umrumdadegil Korkutuyorlar ayrıca sürekli karnında dursun daha iyi disari çıksın görürüm seni lafları bunaltiyotrlar insanı
umrumdadegil A12_S07 ay o laflar hiç bitmiyor zaten napalım yani çocuk bu çocuk bakmak evlat sahibi olmak böyle bir şey tabiki kolay değil zor . Bunları göze alarak anne oluyoruz
A12_S07 umrumdadegil evet ve bunu diyenler evlatirni öpe öpe bir kalanlar yani siz niye doğurdunuz diyesim geliyo
umrumdadegil A12_S07 aynen öyle diyeceksin gerçekten madem bu kadar zor ve korkulacak bişey sen niye yaptın çocuk
A12_S07 umrumdadegil ay valla kimseye birşey anlatmıyorum sormuyorum da çünkü gerçekten akla mantığa sığan cevaplar vermiyorlar yarın 36 olacaksın sen çok şükür darısı bana 😂
umrumdadegil A12_S07 evet ya çevreme benimde sorasım gelmiyor tuhaf yanıtlar alıyorum 😂 inşallah canım 💜 senin Çarşamba mıydı