umrumdadegil Kızlar sancı için adalat kullanmayı bıraktıktan sonra sancılarınız şiddetlendi mi doğum yapanlar ne kadar süre sonra doğum yaptınız?
teachermom1 umrumdadegil Tuhaf gelebilir ama sadece bir sabah içmedim. Gece 11’de suyum geldi ve doğum yaptım 3 gece önce. 🙃
Nslhn38 umrumdadegil adalati ben tansiyon için kullanıyorum şuan ama başka ne işe yariyor merak ettim
smeyyeav umrumdadegil 33+1 de başladım bugun sonuncuyu alcam b 37+ 1 de 26 ocak cuma gününe gün ayarlandı daha erken gelmek isterse yazarım adalat saati yaklaşınca agrım oluyordu o yüzden doğumun cumaya kadar bekleyeceğini düşünmüyorum
umrumdadegil Nslhn38 kasılma sancı önleyici olarak kullanılıyor sizin sancınız yoksa problem olmaz bana tansiyon için verilmedi
Barlas28 Nslhn38 nasıl kullanıyorsunuz ben de yeni başladım normalde Alfamed kullanıyordum şimdi ek olarak günde bir tane adalat eklendi
umrumdadegil teachermom1 bende 36 da bırakacağım bakalım nolacak 🥲 ay çok şükür ciğer geliştirici yapılmış mıydı sana
teachermom1 umrumdadegil Yok yapılsın mı yapılmasın mı diye konuşuldu ama dr gerek yok dedi. 2.600 gram 37. Haftada doğdu. Dilerim bebeğiniz haftasında gelir ama korkmayın. Erken de gelse artık büyük bir bebeğiniz var içiniz ferah olsun.
Nslhn38 Barlas28 günde bir içiyorum ben şimdilik faydasını gördüm tansiyonum baya düzenlendi gibi ama aşırı baş ağrım var geçmiyor