Gulsenkryl34 Kızlar dün geceden beri 30 dakika ile başladı 10 20 dakkalara düştü sancım var nstye girdim biraz sancı çıkıyo bide 2 cm filan açılmam var eve gönderdiler sizce doğum başlıyormu hala sancım geliyor 10ar dakika
H1tce2 Gulsenkryl34 nstye girerken aç karına sancı çıkmıyor onu belirteyim bilip bilmediğini bilmiyorum ama sancın nasıl oluyor
Wera Gulsenkryl34 sancın kaç çıktı 2cm açıklıkla doğum başlamaz yalancı sancı olabilir kaç haftalıksın
sedanur_bpr0 Gulsenkryl34 Bir iki güne de başlayabilir hemen de başlayabilir. Düzenli mi sancilariniz
Wera Gulsenkryl34 sancın az ben 50yken bile hissetmiyordum açılmanı tetiklemez bu sancı ama zamanın gelmiş bunlar yalancı hafif sancı
sedanur_bpr0 Gulsenkryl34 Sancıların aralığı 3 veya 5 dk ya düşünce hastaneye gidin bence. Zaten açıklık da zamanla artar. Sancıları evde karşılamak sizin için daha rahat olacaktır. Birde açıkligin artması için egzersiz yapabilirsiniz. Sancılarım geldiği zaten squat yapmamı istemişti ebem. Sonrasında da açılmam artmıştı. Siz de yapabilirsiniz.