Busraalyaa Buantılatınız kaçıncı haftadan sonra geçti 12 haftalığım hala bulanıyor akşamları özellikle
Myrtle Busraalyaa prilamla yasiyorum 10. Haftadan beri bulaniyor. Prilam biraz azaltiyor 23um hala kullaniyorum
Cana_ Busraalyaa mide bulantısı için ilaç kullanmıyormusunuz bn ilaç sayesinde doğru düzgün hiç mide bulantısı yaşamadım
elifklc Busraalyaa 6. haftadan itibaren çok kötüydüm kan bile kustum. 13-14ten sonra yavaş yavaş düzeldi benim. ilaç kullanıyordum öncesinde de mecburen
Esra1965 Myrtle ay bende kullandım 8den 12ye kadar prilam doktorum bidaha yazmadı zaten artık geçicek diye. Bi kuru öksürük geliyo sonra öğür bakam öğür napıcaz ilaçsız geçer mi
Eminesahin1 Busraalyaa 21+3 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri kusuyorum ilaç kullanıyorum bu aralar haftada bire düştü
newmamm ben 12 haftalığım 5haftadan beri aşırı mide bulantısı yaşıyorum,ilaç içmeme rağmen yine de gün içinde çok çok az yiyorum, gün sayıyorum geçmesi için çık zor ya tüm yemeklerden tiksindim 😩
Busraalyaa newmamm ay bende yaa ne zaman geçecek bilmiyorum ya imreniyorum hamileliğini hiç anlamadan geçirenlere 🥹
ponck-123 Busraalyaa 28 haftalığım hala prilam kullanıyorum gece uyumadan önce. Kullanmadığım gün bulantıdan yemek yiyemiyorum kusuyorum 😕
rabisskocc Busraalyaa 12. Haftanın bitmesine yakın aniden kesildi ama tabi bazı şeyler hala sabit midemi bulandırır
Busraalyaa rabisskocc Allahm darısı başıma inşallah dışarı dahi çıkamıyorum çıksam bile yanımda poşetle geziyorum😂
Lenaa1 Busraalyaa Beni hatırlattın ya ben kızıma hamileyken heryere poşetle eşimle bundan dolayı tartışırdık hep şimdi 9 haftalık hamileyim çok şükür midem bulantısı kusma yok umarım olmaz bundan sonra 😂☺️
rabisskocc Busraalyaa hiç kullanmadım ebeme ve doktoruma danıştım bu konuda mideni bulandıran hiçbirşey yeme boşver dediler, sabah bulantılarım çok oluyordu tuzlu çubuk bulundurdum yanımda uyandığımda yerdim öyleydi hep. Ebem ve doktorum neyi yemeyi seviyor mideni bulandırmıyor ise onu ye iç dedi. Bende turşuya bayılıyordum zaten bebek ilk üç ay annenin yediklerinden beslenmez depo gibi birşeyden besleniyor dedi doktorum. Ben turşu seviyorum diye mesela poğaça yapıyordum midemi bulandırıyor diye turşu ile yiyordum su midemi bulandırıyordu limon sktım içtim meyve yiyemedim limon yedim hep böyle geçti
aybukelii1 Prilamla nefes alıyorum inanmicaksınız amaaaaa salı günü doğumum var. Hala devam ediyorum çok denedim çoooookk ama olmuyor bırakamıyorum birakirsam nefes alamıyorum yemek yapamıyorum evdekilere değil kendime yetemiyorum 🥲 son 2 gün veda edicem prilama 🥲
Busraalyaa aybukelii1 işte bundan korkuyorum postlarda okudum bağımlılık yapıyor bırakınca mahvoluyorum diye okudum hep
Gulyldrm_44 Busraalyaa ilk üç ay mahvoldum dördüncü ayın sonunda hafifledi 18 haftalığız. Çok hafif bulantı sadece yumurta yediğimiz zaman kusma oluyor artık.
Busraalyaa Gulyldrm_44 benimde bir kızım var yemek yapamıyorum gerçekten çok zor bulantı ayakta duramıyorum ya
Cana_ Busraalyaa bnm 4. Gebeliğim 4ündede onu kullandım bi sabah aç karnına bide öğleden sonra akşam üzeri tok karnına kullandım bn