Hilalll005 Meraba kızlar mide yanmanız var mı varsa neler yapıyorsunuz ? Ben 18+4 hamileyim mide yanmalarım çok oluyor tavsiyeleriniz neler ? 🫶🏻
aytencelik Hilalll005 ben de 26. Haftamdayım iki üç haftadır başladı açıkçası hamur işi çikolata baharatlı yemezsem iyiyim ama yanarsa soda içiyorum gerçi o da 2 saat falan idare ediyor 😢
matmazellayy Hilalll005 benim gastrit ve reflüm var çok fena oluyorum rennie duo çiğnenebilir tablet verdi doktor ama onu dank çok aşırı zorda kalmasam kullanmıyorum soğuk süt içiyorum bol su iyi geliyor
Nesaras Hilalll005 her şeyi deneyen bir hamiş olarak doktorumun yazdığı pulcet 40mg hap ile şifa buldum . Malesef ne gaviscon ne başka bir şey geçirmedi Umarım sana da şifa olur 🙏
Cerenglr Benim doktorum bana gastritim var diye bir ilaç verdi ama ben hamilelikte ilaç kullanımına çok sıcak bakmadığım için eğer gerçekten çok zorda kalmıyorsam içmiyorum onun yerine soyulmuş salatalık ya da soğuk süt iyi geliyor ☺️
Hilalll005 Cerenglr Çok teşekkür ederim 🫶🏻 bende ilaca çok sıcak bakmıyorum hamileliğimden önce gastirit vardı o yüzden bende böyle yeşillik tarzı şeyler tüketmeye özen gösteriyorum 🙂
Hilalll005 aytencelik Ben sabah uyanır uyanmaz yanmaya başlıyor doktor da gavıscon diye ilaç verdi onu da kullanmak çok istemiyorum o yüzden 4-5 gündür çok feci yanma yaşıyorum 😞
Cerenglr Hilalll005 gaviscon paraben içeriyor diye duymuştum ne kadar doğru bir bilgi inan bilmiyorum . Ama çoğu gebe arkadaş mide yanması için gaviscon kullanıyor doktorlar genelde öneriyor. Dr gittiğimde nexıum sorabilirsin mide yanman için önerirse çok kötü olduğun anlarda çok çabuk kesiyor yanmayı
aytencelik Hilalll005 gaviscon genelde hamilelere öneriyorlar ama doktor bana hiç ilaç bile vermedi yemeklerden yarım saat önce su içmeyi kes dedi yemeklerden yarım saat sonrası su içmeye başla dedi onun da pek faydası yok cidden
Hilalll005 Cerenglr Bende Emin olmadığım için içmek istemedim. Çok teşekkür ederim 🫶🏻ben hemen Dr. Soracağım
Hilalll005 aytencelik Bana da çok şikayetçi oldum dedim dayanamıyorum artık ondan sonra verdi 🙈 evet bana az ye bol su iç yemek den önce içme yemekten sonra yatma felan dedi ama hiç bir etkisini görmedim 😞
Elfidaa- O miğde yanmasından çok çektim doğuma kadar beni mafetti geceleri uyandırıyordu sadece şurup geçiriyor o da yarım saat doğuma kadar şişe elimde gezmiştim 😂
aytencelik Hilalll005 kesinlikle ben de faydasını göremiyorum bi soğuk sütü falan deneyelim bakalım bi de 🥲
Hilalll005 matmazellayy Henüz kullanmıyorum ben çoğu verdikleri ilaçları da kullanmadım bende mide bulantısı ve alerji yaptı doktorda ara verelim dedi ama ben şuan soda tüketiyorum bol bol ilaç kullanamazsan soda iç aynı değer de dedi doktor
Hilalll005 Kahvekokusuuuu Bunu da deneyeyim ama ben hamileliğin başında biraz tiskindim kefirden ama denemeye çalışayım faydası olur inşallah çok teşekkür ederim 🫶🏻🤍