metemom_ Kızlar eşim bir haftadır hastaydı ondan da bana bulaştı dünden beri boğaz ağrım bulantım geçmiyor doktora gittim parol yazdı gönderdi hiç iyi hissetmiyorum boğaz ağrısı için tavsiyeniz var mı
denizalismom metemom_ bol bol su ve c vitamini tüket. Ballı limonlu su da iyi geliyor. Geçmiş olsun 🌸
Merii58 metemom_ tereyağı eritip pekmez ekleyip içine çay kaşığıyla zencefil koyup ılıkca ye ben böyle atlattım gribi öksürüğümü
Elfthh metemom_ ben antibiyotik kullandım göğüs hast ve kadın doğum sorarak beni o düzeltti soğuk alginligimi bebek için bı zararida olmadı diğer türlü çok zorlandım ksndim
Beybibezelye1 metemom_ ben de gribim şu an daha bugün aradım doktorumu calcium sandoz c vitamini verdi bana. 5 gün kullanmamın yeterli olacağını söyledi.
metemom_ denizalismom eczane c vitamini vermedi hamileyim diye meyve falan yiyorum anında midem bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum ya
denizalismom metemom_ mandalina ve portakal tüketin. Ya da portakal sıkıp için. Takviye vitaminleri doktora sormadan içmeyin.
metemom_ Elfthh aslında acildeki doktor bana da bir antibiyotik yazdı ama ilacı araştırdığımda hamilelikte özellikle ilk üç ayda kesinlikle kullanmayın yazıyordu emin olamadım
Elfthh metemom_ canim kadın doğum doktoruna sor zararlı biseyi vermez göğüs hast gittiğim doktor direk bana zararı yok demişti iki kadın doğum bir doçent kadın doğuma sordum bende veriyorum dedi ve zararı olmadi
metemom_ Beybibezelye1 doktorumun numarasını istemeyi unuttum galiba hafta içi gideceğim doktora çok kötü hissediyorum inşallah bir ilaç verir geçecek gibi görünmüyor
Nazliii3 Geçmiş olsun bende aynı yaşadım boğaz pastili alabilirsiniz günde iki kez parol ve bol bol c vitamini alın
metemom_ Nazliii3 pastil aldırdım eşime bir tane araştırdığımda hamileliğin ilk üç ayında alınmaması gerektiği yazıyordu hangi marka kullandınız pastili
sukran0046 metemom_ ballı süt içtim ben,tuzlu suyla gargara yaptım,sıcak suya limon sıkıp ictim en son acilde bi serum yedim işe yaradı evde yaptıklarımda baya rahatlatmıştı
metemom_ Ddyygg eşim de bayadır geçiremiyor normalde hiç hasta olmaz bende geçiremem diye korkuyorum 🙁
_momandad metemom_ kesinlikle Ballı limonlu sıcak su içmelisin.Ben grip olunca onu içince çok iyi geliyor.Allah şifa versin geçmiş olsun ☺️
metemom_ _momandad teşekkür ederim 😊bal koyamıyorum içine midemi daha çok bulandırıyor ama limonlu sıcak su içiyorum
Ddyygg metemom_ geçmiyor cnm değişik bı illet bu her hangi bir ilaç ta kullanamıyorum çok zor. Lütfen dikkat et kendine