fayting Tansiyonum genelde 10-6 11-7 çıkar dün 12.4-8.5 çıktı.29+4 olduk. Yükselir mi sonraları bilmiyorum. Yorgunluk da tansiyon yapar mı 2-3 gündür dinlenemiyorum pek
Bebekkkk fayting tansiyon yükselmesi kötü olur erken doğuma bile sebep olur inş yükselmez sürekli takip edim dinlenin yormayın yorgunlukta tetikliyor
Birsen56 Benimde normalde 9.7 di nasıl hamile kalmışım 9 görmüyoz hep 10 ve 12 çıkıyo ve sınırda dedi hemşirem dikat etmemi söylesi tuzu baya kestim halende bazen 12 çıkıyo ben anlam veremiyom ona
Birsen56 Ecelina2020 yane hemşirem bana sınırda dedi dikat et beli olmaz hemen çıka bilir dedi bide ayaklarım şişiyo du nasıl tuzu kestim şişlik giti
Elfthh Benim 13 de cikiyo normal ki stres olduğumda yorgun olduğumda 14 bile çıkıyor eskiden kafaya takardim yükseliyor baktım taktikca 12, falan çok iyi değil mi zaten ben 13 de bile normal bliyorum tabi kendiniz için ayrı sorunda
ponck-123 Elfthh evet ya bende taktıkça 14 e çıkıyordu takmayınca unutuyorsun çok çıkmıyor normalde 13/8 benim de dr normal dedi eğer 14/9 olursa acile gel dedi tabi tuza vs dikkat ediyorum eğer çıkarsa limonlu su içiyorum
Ecelina2020 fayting yok yok merak etmeyin denk geldiğim doktorların hepsi sınır 14/9 dedi Allah korusun 14/9 gormedgmz sürece sıkıntı yok benim ilk gebeligmde son aylarda tansynm hep yüksekti 16-17-18 e kadar çıktı hep limon yerdim yükselince
Elfthh ponck-123 canim 14 olunca sakinleş dinlen bı istersen bı baktın çıkıyorsa ilacı var alfamet bana onu verdi on beşi gördüğün ann at dedi ama bazen stresten çıkıyor yorgunluktan bunlar gerçek olmayabiliyormus düzenli takip et baktın hep yüksek stres yapmadan normalde de o zaman doktoruna danış ilaç verir belki ama stres uaptugin an düşmüyor ne yazikki ben hatta yorulmuştum ölçtüm 15 cikri bı korktum meğer yorgunken olcemmek grrkiyormus 17 oldu hastaneye gittim sakinlestim 14 oldu yani bu tanisyon garip kendini dinleme ben çok pişman oldum tanisyon hastasimiyim diye daha çok paniklestim
ponck-123 Elfthh aynen bende kendimi dinlememeye karar verdim ve artık şöyle bir şey oldu bende artık korkudan uyumadan önce limonlu su içiyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama
Elfthh Bende tuzsuz ye dedi tamamen bı sure hiç yemeğe bile atmadım şimdi de ekstra hiç kullanmiyorum bazen çaya limon atıyorum dengelesin diye tuzlu şeyler yememeye clsyrum canim
Elfthh Ama tamamen kesemiyor hemen insan keşke kesebilsej tamamen dusuklugude zor yüksekliğde Allah hepimize sağlık versin güzelce kucağımıza alalim inşallah
Elfthh ponck-123 bana kardiyolojide kendimizi limonlu suyla mahvetmyiruz 15 i görünce ilaç alalım dedi de gece yatarken içersem midem yanabiliyor bende gün içinde yüksek görürsem atiyorum veya çaya falan limon skyrum suyuna damlatiyorum gün içinde bazen