tugcesakzci esraozbek oldu kuzum detaylıda fark ettiler önemi yok tek başına bir şey ifade etmez ya doğuma kadar ya doğumdan sonra geçecek dedi çocuk kardiyolojisi
Buseviim1 Detaylıda hem delik hem parlaklık görmüştü doktorum gebeliğimin ilerleyen zamanlarında çocuk kardiyolojisine gittiğimde ikiside geçmişti gelişim aşamasında görülebiliyor sadece takip gerektiriyor ilerleyen zamanlarda geçiyor çoğunlukla
Seyma_Cavusoglu Hayalgokce kaç haftalıksınız? Ben 19 haftalıkken detaylıda sol tarafta parlaklık çıktı şuan 37 haftadayım ve hala geçmedi 2 doktor değiştirdim 14 günda bir kontrolüm oldu her doktora gittiğimde qarlaklığın geçip geçmediğini soruyordum doktor geçmesi bir şey değiştirmez tek bulgunun önemi yok dedi :) bu cumartesi yada salı nasipse dogumum olucak sizi bilgilendireceğim ve lütfen bana dua edermisiniz
Melike18 Seyma_Cavusoglu bende de söylediler ayni şekilde su an bebeğiniz nasıl bu arada Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla olsun yavrunuz inşallah
Seyma_Cavusoglu Hayalgokce merhaba dün oğlumun doğumu gerçeklişti. Doğuma kadar parlaklık devam etmişti. Şükür bebeğim sağlıklı hiç sir şey yok. Çocuk doktoru bu zamana kadar tek parlaklıkla gelip sorun yaşayan görmedim dedi. Lütfen sizde takmayın. Ben 22. Haftadan itibaren araştırma yapmadığım yer kalmadı hamileliğim zehir oldu sonuç ortada şükür lütfen hamileliğinizin tadını çıkarın🥰
Hayalgokce Seyma_Cavusoglu ayy bizde 33 haftalgz ama gelin görün ki hazırlık yaparken bile icimde bir huzursuzluk var hic mutlu degilim insallh bizimkide sagliklidir cook tsekkur ederm bilgi verdgnz icin bebegnizin ömrü guzel ve uzun olsun sized3 cok gecmis olsun🥰