Bilge_kalkan Kızlar lütfen bakabilir misiniz ya çok kararsız kaldım gerçekten park yatak mı anne yanı olarak yoksa bu şekilde mi 1-2 yaşına kadar kullanmak istiyorum
Efnan-77 Bilge_kalkan bencede park yatak ahşaplar güzel duruyo ama park yatak daha kullanışlı temizlik açıısndan salondada olsa alıp oraya koyabilirisn hafif bişe yani bende park yatak aldım iyikide onu almışım
ebrartmcksm Bilge_kalkan bende attığınız ahşaba benzeyen bi beşik aldım anne yanı oluyor kenarı iniyor. Komple aşağıda iniyor ilerleyen zamanlar için park yatak gibi. Ama diğerlerinin etrafı bezden olduğu için çabuk deforme oluyor ama ahşabı sil geç bence daha kullanışlı ve daha estetik
Bilge_kalkan Öyle mi çok beğeniyorum ahşap olanları ama kullanım açısından merak ettim birde daha uygun park yataklar
Mommy15 @Bilge_kalkan tamamen sizinle alakalı bir durum. Mesela ben tayinci olduğumuz taşınabilirliğini pratikliğini düşündüğüm için park yatak tercih ettim. Ama evimde kalıcı olacak olsam belirli bir düzenim olsa kesinlikle ahşap beşik alırdım. Bence ahşap beşik daha tatlı duruyor ☺️
sedanur_bpr0 Bilge_kalkan 2 yıla yakın Park beşik kullandim. Bence çocuk odası olarak ayrı bı yatak alınabilir ama 2,3 yaşına kadar park beşik en güzeli.
sedanur_bpr0 Bilge_kalkan Öyleyse park beşik sizin için iyi bir seçenek. Ben odadan odaya taşırdım. Yürümeye başlayınca alt kısımdan kendisi girer oynardi. Yalnız malzeme kalitesine dikkat etmek gerekiyor.
071018 Bilge_kalkan park yatak mantıklı hem katlanıyor biryere giderken götürme açısından rahat hemde saklama açısından daha az yer kaplıyor
Ebrar042 İleride yer kaplamaması açısından olsun taşınabilirlik açısından olsun park beşik tercih ettik oda olarak daha büyük döşeyeceğiz inşaAllah 🥰