genc2kizannesi Ftmnur06 biraz zayıf galiba canım benim 32de 2kiloydu, ama endişe etme her bebek aynı olmayabilir, bakarsın bu haftada alamadığı kiloyu son 2 haftada alabilir , belli olmaz benim kızım 1 haftada 600gram alıyordu son haftasında, 4 kilo doğdu
Aysusenn Ftmnur06 ay hayır kilosu gayet iyi. Tam yerinde hatta bende 32 haftamdayım 1500 kg. Bol bol kaşar ceviz süt ye iç 🌸
Sumeyye_g Ftmnur06 ayına göre düşük biraz ama doktor sağlıklı derse hiç dert etme beslenmene dikkat et biz ne kadar kilo alsın diye yersek yiyelim bebek yine doğacağı kiloda doğuyor iki arkadaşımda neler yaptı 20 kilo aldılar ama 2 küsür kilodalardo bebekler
Byzaaks @“Ftmnur06” bende 32 de gittim boy 43 cm kilosu 2010 demişti doktor bana bende zayıf diye canımı sıkıyorum
genc2kizannesi Bebeklerimizi zayıf kilolu diye karsılastırmayalım her bebek kilolu olmayabilir zayifta doğsa kilolu da doğsa en önemlisi sağlıklı olması😊
Ftmnur06 genc2kizannesi haklısın aslında ama doktorlar ne zaman gelişim geriliği diyor kiloya mı bağlı onu bilmİyorum
genc2kizannesi Ftmnur06 gelişim kilo ile alakalı değil canım, bebeğin organları kemik yapısı ile alakalı, herseyi haftası ile uyumlu ise kilosunun bir önemi yok. sağlıkla doğması bizim için önemli olan😊 zayıf olsun canı sağ olsun sağ salim doğsun, anne sütü ile beslenir kilo alır bebişlerimiz hayırlısıyla🥰
MelekAnnesiii Ftmnur06 hic uzulme ilk oglumda hep kilosu geriden gitti dogumdan once de sonra da.. 2 yasina kadar doktor kilosu geride ama sagligi iyi dedi hep annelik ic gudusu ile uzuluyor insan ama 2 yasinda birden kilosu da normal dedi sasirmistim simdi cok sukur kendi de kilosu da iyi ama kilo kriter degil kendi saglikli olsun sukur de kendini de yipratma ben mi bakamiyorum demissin bir yerde hic alakasi yok cocuk bu sen doguracaksin ama o da bir birey istekleri yedikleri yemedikleri hep olacak. O yuzden eksikligi kendinde arama 🥰