Dadymom1 Selinmoon Şuan 8 aylık 🧿🌸 Kızımız olacak nasipse 🌸 Belki 14 Şubat ta henüz doğurmamış olursam eşim ile paylaşabilirim 😅
Selinmoon Dadymom1 ya Allah bize de o ayları görmeyi nasip etsin inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın umarım 🙏🥰
Selinmoon Bircanm hahah Bir şekilde bir fotoğraftan falan anlaşılıyor değil mi😂 gerçi ben hamile değildim bir ara çok kilo almıştım ve abiye giymiştim göbeğimde çıkmıştı ona bile herkes hamile misin diye mesaj atmaya başlamıştı 😂
Anneoluyorumm00 Selinmoon üç aylık olucagim daha paylasmadim paylaşmayı düşünmüyorum. Şuanda sadece benim anne baba kardeşlerim bide eşimin ailesi biliyor çoğu akrabam bilmiyor daha 😁
Selinmoon Anneoluyorumm00 vallahi ben de çok geç söyledim ama mübarek millet nasıl duymuş ben bilmiyorum 😂 kimsenin ağzında bir şey de durmuyor sanki herkes benim hamile olmamı bekliyor 😂
Anneoluyorumm00 Selinmoon kız hiç sorma bende eşime senin ailene soylemiycegim dedim hayır dedi söyledik kimseye söylemeyin diye geçen bir tane akrbamiza söylemişler ben şok tabi onada kimseye söylemeyin demişler gerçekten ilk üç dört ay bence aileler de bilemeli 😂😂
bebilique Nazara falan inanmıyorum, herkesin çocuğu oluyor sonuçta büyük başarı değil kim niye nazar etsin… cinsiyetini öğrendikten sonra mavi takımın paylaşmıştım sadece storyde. Şimdi karnım burnumda foto atıyorum, elbiselerim boşa gitmesin :d
Selinmoon bebilique tabii canım öyledir de bazıları korkuyor . Ama o triko elbiselerle o yazlık elbiselerle hamile fotoğrafları çok tatlı olur ben de isterim 😍
3438FG 6 haftalıkken kalp atışını duyduktan sonra eşime söylerken ilk tepkisini videoya almıştım onu paylaşmıştım şuan hamdolsun 34+4 haftalığız 💐
Selinmoon Anneoluyorumm00 herkes güvendiği birine kimseye söyleme diyor öyle öyle yayılıp gidiyor şaka gibi 😂😂
Anneoluyorumm00 Selinmoon aynen öyle canım bende artık güven kalmadı eşimde söyledim bak ben sana ne dedim gülüyor oda 😂😂
MelteM2cck Selinmoon 3 ayliktim paylaştım 😁 ilk kızımın doğum günüydü ablalıkla ilgili yazı yazmıştım çoğu kişi ordan anlamıştı 😁