Selinmoon Matmazell19 hahahaa çok iyi olur bazen ben de pat diye bebek görünce ne ara hamile kaldın ne ara doğurdun falan oluyorum 😂😂
bebisliozlem Matmazell19 Allah’ın izniyle bende öyle yapıcam 😅 26+4 🐣 haftalığız şimdi ama eşim ve ben doğduğu güne kadar hiçbir şey paylaşmayı düşünmüyoruz 🫠 Hamile olduğumu çevremde bilen kişi sayısı çok çok az, herkese küçük çaplı bir şok yaşatmak istiyorum 🤓
Selinmoon 1palyaco gerçekten ben de paylaşmam . Nazardan falan değil de bilmiyorum insan bir tedirgin oluyor sanki 🫠
Miracleee Selinmoon hayır sadece geçen hafta odasından Bi foto paylaştım. 32. Haftada anca paylaştım. Aileler bilsin yeter. Nazardan korusun Rabbim cümlemizi
Selinmoon sedanur_bpr0 anladım canım ultrason resmi falan mı attın yoksa kendini hamile haliyle mi attın ?
Dadymom1 Selinmoon Evet o bile 😅 Benim göbeğim çıkmadı maalesef, o yüzden fotoğraf paylaşıyorum ancak belli değil 😅😅
MasalAlparslanMom Selinmoon 32 haftalik hamileyim ilk defa bu hafta ici paylastim🤣 en en en uzun zamandir bir begeni yapmayanlar bile yazdi🤣
Myrtle Selinmoon esimle hep resim paylasiyorum anlayan kendi anlasin modundayim 😂😂 zaten gordugume bildigime yaydim 😀
aslhnkrts9 Selinmoon ben şakayla takılıyorum ben bi halt yicem bak bu fotoğrafı çektim çok güzel paylaşayım mı diyorum milleti gözü göz değil yamulmayı göze alıyorsan paylaş diyo şakasına 😂 doğana kadar sanmıyorum bana paylaşım yaptırsın 😂