Kızlar bu benim ikinci gebeliğim 34+3 haftalık gebeyim. İlk gebeliğimde hiç bir ağrı, mide bulantısı yanması bilmem ama bunda ilk haftadan beri ara ara sağ kasığım da şiddetli ağrım olurdu. Her ağrıda da doktora giderdim doktorum normal diyordu. Çarşamba günü biraz olaylar oldu trafikte vs çok gerildim ertesi gün sol tarafımda deli gibi ağrı var ama ayağa kaldırmıyor o derece. Sezaryan sonrası bile böyle ağrı hissetmedim. Neyse dedim gideyim doktora ama doktorum çıkmış başka doktora gittim oda nst normal dedi, bebek de gayet iyi falan dedi ama işte 2 saatte bir hareket etmeli çocuğa annen baksın bu süre de sen bununla ilgilen işte şuan sancın olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor vs dedi. Garip konuştu çocuk her an gelebilirde gelmeyebilirde vs kafam karıştı. Birde bu zamana kadar kendi doktorum haftasına uyumlu diyordu ama bu doktor kafası bir kaç hafta ilerden gidiyor dedi gebelik şekerim var ona bağladım. İyice strese soktu beni için rahatlasın diye gittim daha da strese girdim. Birde her şey normal diyor ama sancı 5 dakika da bir geliyorsa bekleme dedi neden böyle dedi? Sancı olduğunu ben nasıl anlayacağım ki, ayaktayken sol kasığım da sürekli ağrı var, oturunca da ara ara geliyor. Neye göre 5 dakika da 1 vurursa sancı gel dedi? Az fikir verin ya