anneliksevinci Herkese merhaba 36+0 haftalık hamileyim Tsh değerim 0.77 çıkmış, referans değeri 0,35-4,94 görünüyor ama sanki düşük gibi, tecrübe edenler ya da bilenler yazabilir mi?
anneliksevinci  babysmomy keşke görsel eklemeyi bilsem, bilginiz olursa lütfen yazar mısınız ben 36 haftada olduğum için endişe ettim düşük mü diye
babysmomy anneliksevinci genellikle hamilelikte düşebiliyor eğer t3 veya t4 yüksek olsaydı sıkıntı olabilirdi ama değerleriniz gayet iyi tiroid hastasıyım ben uzmanlık alanım oldu artık maalesef
Mervepera babysmomy benim 1.290 çıkmıs anlayamadım tam siz biliyorsanız normal mi yüksek mi söyler misiniz
anneliksevinci babysmomy yaaa Allah razı olsun , Allah bütün hastalara şifa versin ve hamilelere kolaylıkla sağlıkla doğum nasip etsin , ben 35 ten sonra çok stres olmaya başladım
babysmomy Mervepera normal sizinde yüksekliği daha sıkıntı gebelikte 2.5 altı istiyorlar gebelikte düşüklüğü t3 t4 yüksekse ilaç başlatıyorlar
babysmomy Mervepera bakılmamış olabilir zaten sizinki yüksek değil gayet güzel bir değer rica ederim 🧡