nazazra24 Rezan_korkmaz valla canım görünürde bebişin testislerine benziyor ama bilemedim kız bebeklerin de doğunca genital yeri şişik olduğu için o da testise benzemiş olabilir 😁 ne dedi doktor erkek mi bebeğin ☺️
Rezan_korkmaz Kızlar anlayan varsa baka bilirim mi lütfen doktorum pipi resmi olarak verdide ben göremedim anlamadım 😀😀😀
Rezan_korkmaz nazazra24 testin görünen yerde üstü kısmı da pipi gibi duruo sanki erkek dedi doktorum da bakalım 🫢☺️☺️
Rezan_korkmaz Duygu_nur52 yaaa bana 18 +3 erkek dedi pipi resmi olarak da bunu verdi değişir mi acabaaa🙄🙄
Rezan_korkmaz Busra_27_34_ hahaha aynen vala ben 18+3 kadar bilmiyorumdum geçen hafta Erkek dedi de değişirmi die şüphen de duyuyorum 🙄😀😀😀
Busra_27_34_ Rezan_korkmaz pazartesi 13 haftalık olacağım inşaallah kızımda 11 hafta iken öğrenmiştim 😁bunda da gelirsen cinsiyeti söylerim demişti doktorum
Rezan_korkmaz Busra_27_34_ inş hayırlısı öğrenirsin canım ben 18 haftaya kadar doktorum görmedi çok nazlıydı bebişim 😀🫢🫢
Busra_27_34_ Rezan_korkmaz hahahah nazli bebisleri severim ama evladım sen bizleri merakta bırakma burada neler yaşıyoruz biliyor msn 😁erkektir o zaman ya yanlış görmemiştir beklediyse o haftaya kadar nettir herhalde 😁🤗
Busra_27_34_ Rezan_korkmaz ay ondan inanamiyorsun kız erkek işte pipisi bile var 😁hayırlı olsun darisida bana amin 😁🥰
Rezan_korkmaz Busra_27_34_ Allah razı canım amin amin Rabb’im herkesin gönlüne göre versin inşallah 😍😍