mrsarinan Merhaba, özel hastanede doğum yapıldığında direkt olarak bebek küveze alınıyorsa ücretlendirme nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Devlet karşılıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabiki
sevcan_35 mrsarinan Ablam devlette doğum yapmıştı kuvezleri dolu diye özel hastaneye yatırdılar bebekleri hiçbir ücret istemediler
Busra221 Bende bunu merak ediyorum erken doğum riskim var inşallah zamanında gelir fakat küveze girerse devlet karşılıyo diye duydum bende
Rabiul mrsarinan bildiğim kadarıyla özel hangi hastane olursa olsun 15-20 güne kadar ücret alınmıyor @tugcesakzci sizin bilginiz vardır hastanedeydiniz sanırım sizde
tugcesakzci Rabiul kuzum almamaları lazım alanlar var ilk 28 günlük yenidoğan döneminde SGK karşılar. Alındığı durumlarda şikayetçi olup parayı geri alabiliyorsunuz. Ama anne ya da babanın SGK’lı olması lazım
Gul2808 mrsarinan hiçbir şekilde yoğun bakımda yani kuvezde ücret alınmaz ücretsizdir. Sizden ücret isteyen hastane olursa şikayet edin
SSenaaa mrsarinan ilk 1 Ay yani 30 gün boyunca sizden herhangi özel hastane herhangi ücret talep edemezler sgk karşılıyor çünkü sadece bez yada mama gibi ihtiyaçlarınizi isterler oda hastaneye bağlı bazıları istiyor bazıları kendileri karşılıyor