Sila_ozdemir42 9.aya kadar hendimi hiç hamile gibi hissetmedim hamile kalmadan önce nasilsam sonrada öyleydim son aya gelince hiç birsey yapasım gelmiyor oturduğum yerden kalkasım gelmiyor konuşasım yine yok benim gibi olan varmı.
mutlugebe_38 Ben 8 e girdim dediğin gibi şimdiye kadar her işimi yaptım çok şükür çok büyük zorluk çekmedim ama bu aralar yerimden kalkasim gelmiyor enerjim yok sanki 🤷🏻♀️ Sila_ozdemir42
Adenala Sila_ozdemir42 Aydayım bende hamile gibi hissetmedim yavaş yavaş yapıyorum ev işi yemek ağırlaştım sanki 🌸🌸
Sila_ozdemir42 mutlugebe_38 valla aynen öyle ne mide bulantısı çektim ne başka birsey evi kalkar 2 3 kez supuruurdum kış temizliğini bile tek yaptım kimseye demedim yardım edin diye ama gel gör.bu ay oturdugum yattigim yerden kalasim yok şimdi bile yatiyirumvalla
hasretsisman Artık son günlerim pazartesi doğuma alınacağım kolumu kaldırmak istemiyorum konuşmak bile zor geliyor sanki 😂
scucer Sila_ozdemir42 Çok normal artık ağırlaştık ben 8den beri boyleyim. Bi damacana yük taşıyoruz resmen karnimizda kolay degil😊