SeydaaYlmz sürekli bel ağrısı ve ara ara olan kasık ağrısı için acile gittim nst daha çekiliyor bu şekilde tam anlamıyorum da ama sancım var sanırım düzensiz değil mi
umrumdadegil SeydaaYlmz sancın var canım haftan erken daha serum falan verirler durdurmak için bu şekilde çıkarmazlar seni
SeydaaYlmz umrumdadegil sancım varmış ama açılma yok dedi serum taktılar elinden geldiğince dinlen tekrar aynı olursan da şehir hastanesine gitmelisin haftan çok küçük dedi
umrumdadegil SeydaaYlmz 30. Haftada başladı benim şuan 35. Haftadayım ilk zamanlar açılma yoktu ama şuan var biraz. Serumlar iğneler falan öyle durdurduk ayrıca ilaç kullandım bir de. Ciğer geliştirici vurdurdum
umrumdadegil SeydaaYlmz her hamilelik kendine göre farklı işte 🥲 ben 30. Haftadan beri yatıyorum yürüyüş falan da yapmıyorum hepsi yasak
SeydaaYlmz umrumdadegil özele mi gidiyorsunuz devlete mi. Bana Ciğer geliştirici falan yapmadılar sadece bi serum taktılar
SeydaaYlmz umrumdadegil evet hepsi farklı birbirinden. Ben yatamam da 2 kızım daha var nasıl olacaksa böyle
umrumdadegil SeydaaYlmz Allah yardımcın olsun senin için daha zor malesef. Bol su iç kasılmaları önlüyor baya
SeydaaYlmz umrumdadegil inşallah tekrar olursa şehir hastanesine gideceğim zaten takibim de orda aslında ama mecbur yakın diye başka hastaneye gittim.
SeydaaYlmz umrumdadegil Amin hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah Rabbim 🤲 suyu da çok içiyorum aslında günde 2 3 litreyi buluyor nerdeyse daha fazlasını içince de mide bulantısı yapıyor
umrumdadegil SeydaaYlmz inşallah tekrarlamaz zor gerçekten her an tetikte bekliyorsun sancı mı diye düşünüyorsun sürekli 🥲🥲 bende fazlasını içemiyorum ama doktor hep bol su iç dedi dediğin gibi midesi bulanıyor insanın