sehrengiz_8 Kızlar doğumu bayrama denk gelenler sezaryen için diyorum gününü nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz. Benim ikinci sezaryenim olacak bayramdan sonraya kalırsa normal doğum olursa sancılarım başlarsa diye de korkuyorum neler yapmayı düşünüyorsunuz.
umutsmom20 sehrengiz_8 Bayramdan bir hafta sonraya denk geliyor bizimki ama sezeryan olacağı için muhtemelen bayramdan bir hafta önce alır diye düşünüyorum 🙂
Aybike042024 sehrengiz_8 benimde ikinci sezeryanim ve bayrama denk geliyor ☺️ Doktorum arefe günü olabileceğini söyledi
Halimeo sehrengiz_8 benim bayramdan sonra bir hafta falan yani Nisan sonu gibi sezeryan olacam şuan 25 haftaligim
Aybenar @sehrengiz_8 benim40. Haftam bayrama denk geliyor ilk doğumum sezeryandı bu hamileliğim için henüz konuşmadık 27. Haftadayım vakti zamanında gelirse gelişimizde iyi ise nisanın ilk haftaları tarih almak istiyorum. Bi trafımda normal doğum olsun çok istiyor hayırlısı. Siz ne düşünüyorsunuz peki
sehrengiz_8 Aybenar bende normal doğum istiyorum. Ancak eşim ve doktorum izin vermiyor normal doğumu bekleyecek olsam kurbandan sonraya ama sezaryen olacağı için tam kurban haftasına denk geliyor
sehrengiz_8 umutsmom20 bebek gelmese bayram biter doğuma gidilir ama ya bayramda doğum başlarsa düşüncesi var
umutsmom20 sehrengiz_8 Sizin normal olacak sanırım benim sezeryan 🙂 Bayramda doktorunuz gelmez mi peki birşey dedi mi?
Elanur63_ Benimde tam bayram arifesi gün verdi kurban bayramın 1.günü hastaneyiz tek başıma nasıl olacak bilmiyorum 🤦
sehrengiz_8 Elanur63_ hastane de zor sezaryen sonrası da zor ilk bebeğiniz mi cidden ramazan olsa ilk gün bir şekilde idare edilir de kurbanda ilk gün nasıl olacak bilmiyorum
sehrengiz_8 Aybike042024 ayy çok zor ilk çocuğunuz ne kadarlık benimde ikinci sezaryen olacak oğlum 28 aylık olur doğum zamanı kurbana denk geliyor olması çok kötü oldu benim için
sehrengiz_8 umutsmom20 yok hayır sezaryen olacak ama kurban bayramında normalde sezaryen olması ya da ondan bir iki gün önce olması önerildi ancak ben kurban bayramının bitmesini beklerken ya normal doğum başlar da doktorum olmazsa sezaryen için ondan dolayı tereddütteyim eşim hiçbir şekilde riske atmıyor doktor ne derse o diyor ama bayramda gerçekten sezaryen ile çok zor. Kimse olmayacak yalnız olacağım filan
Aybenar @sehrengiz_8 evet bende normal doğum olsun isterim ama doktorumla hiç konuşmadık. Birde bayram haftası tatil tabi doktorum olacak mı bilemiyorum birde ilk çocuğum yoğun bakımda yattı Allah korusun her şeyi düşünüyorum acil durumda ne olacak vs o yüzden ilk hafta olması iyi gibi ama bakalım haftaya randevum var bi konuşsam iyi olacak. Sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻
sehrengiz_8 Aybenar aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin benim oğlumda yattı çok şükür şu an sağlıklılar inşaAllah bizde sağ Salim kucaklarımıza alırız ben sezaryeni bayramdan önce olmasam da bayram sonrası olsam siye beklemeyi düşünüyorum bu sefer beklerken bayramda normal doğum başlarsa diye de korkuyorum
Aybike042024 sehrengiz_8 benim kızım büyük çok şükür ☺️hatta arefe olması benim için iyi çünkü bayram sonrası okul açılıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲
umutsmom20 sehrengiz_8 İçinizi ferah tutun bence zamanında gelirler inşallah kendinizi de yanlız hissetmeyin ilk başta eşiniz var 😊
sehrengiz_8 Aybike042024 amin inşaAllah sizin daha az kalmış artık hayırlı haberlerinizi görürüz zamanı gelince
sehrengiz_8 umutsmom20 ben de keşke ramazan olsaydı da kurban bayramı olmasaydı dedim. Nasip artık ne plan yapsam bebişin de kendine göre planı olabilir bütün her şeyi bozabilir..
umutsmom20 sehrengiz_8 aynen öyle ne planlar yapıyoruz da herşey başka olabiliyor, sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 😊