Damlaalyz Hacersrk yetişkin yoğun bakım yok ama bebek için güzel bir yoğun bakım ünitesi var merak etmeyin. Anneyle.normal.serviste ilgileniyor çok ciddi bir şey olursa sevk ediliyor anne
Birbebek01 Merhabalar👋🏻 bende Adana’da gürselpaşa da yaşıyorum 2.5 senelik evliyiz fakat henüz hamile kalamadım yakın olan varsa arkadaş olup bu süreci beraber atlatıp pozitif haberler almak isterim 🩷
Hiratuba Birbebek01 merhaba ben de gürselpaşa da yaşıyorum 🥰 üç buçuk yaşında kızım var ikinci gebelik planı yapıyorum henüz
Birbebek01 Ozzge01 Epc hastanesine geçen arkadaşımı ziyarete gittim leş gibiydi birde yanık üzerine olduğu söyleniyor
Birbebek01 Hiratuba yaaa ne güzel yakınız arkadaş olsak böyle yakın olduklarımız ile keşke görüşüp vakit gecirirdik. Buraya yeni üye oldum özel mesaj yeri yok sanırım😂
Damlaalyz Hacersrk Allah allah ben 2019-2020 de çalıştım orda yoktu en son ama yeni yapildiysa bilemiyorum
HESA20 Zynpnii ben 5 sene olacak Haziran da geleli alışamadım 😐hele ki sıcağı çok fazla kültür farkı da var biraz sen neresinde oturuyorsun canım☺️