hohomoromu Arkadaşlar Aralık’tan sonra son 3 ay kalıyor Nisan başı Doğum hıc bı hazırlık alışveriş Yok sizler ne zaman başladınız kaçıncı hafta da başladınız 💙
Omerhatice hohomoromu ben 32 de bütün alisverisimi bitirdim 34 35 de yika yerleştir yapip 36 da cantami hazırlayıp bırakmıştım canm 32 den sonra insan baya bi agirlasmaya basliyor e haliyle yorgunluk vs. Geluyor tabu 7. Ayda alisveris bitmsiti yanj 😊
baharayazz hohomoromu benimde Nisa’n bası doğumum olcak canım :) maddi açıdan zorluk çekmemek için ben 14. Haftada cinsiyetini öğrendiğimden beri alıyorum . Çok bi eksiğimiz kalmadı çoğu şeyi hallettim canım Allah’a şükür 😊 ama yinede sanki o eksikler hiç bitmicekmiş gibi geliyor ... Ocak sonu Şubat bası gibi tamamen bitirmeyi düşünüyorum eksikleri . Mart ayında da insallah kıyafetleri yıkar ütüler hazır hale getiririm sonra da bol dinlenmeli Doğumu bekleyişler 😂
Aysktr hohomoromu bende 20. Haftada odasını ve yarısından fazlasını hallettim bugün kıyafetlerini yıkadım ütü kişisel bakım ve bazı ihtiyaçları kaldı bir tek ne olur ne olmaz diye erken davrandım Nisan 19 benim Doğum da inşallah siz de ağırlaşmadan bitirin bence 🤔
hohomoromu Omerhatice bende ilkin de son zamanlara bıraktım ve pişman olmustum agrılarım oldu şimdi de acaba erken mı dıye düşünüyorum ama yavas yavas başlamak lazım 😊
bulutunannesi33 mart bası dogumum cok az eksıgı ız kaldı agırlasmadan ıtırmek lazm ılk gebelıgımdede 32haftaya kdr herseyı almısdm ısımı bıttnıstım
hohomoromu bulutunannesi33 evet kesınlıkle bide ne olur ne olmaz 30. Haftalara girildi mi başalamak lzım aslında
Vandb Ben ilk defa bugun aldim canim hastane cikisi aldim 10lu bide 5 li .Gunluk body iki uc tane bide corap.Bebek arabasi falan tanidigimizin vardi kullanilmamis onu getirttim.7. Aya girince herseyi almak istiyorum ama bugun gezerken sirtim agridi cok agirlasinca muhtemelen zor olcak
bulutunannesi33 agırlsınca yurumukde gezmekdenzevk vermıyo ınsana her bır yerın agrıyor kılo almasanda yanı buyuyen karnın belıne serına agrı yapıyor onu bırakın ıdrar rahat brakmıyorkı 😂
hohomoromu bulutunannesi33 evet bende o konuda cok muzdaribim şimdiden bıle oyle son zamanlar dusunemıyorum 😒
hohomoromu baharayazz dogru söylüyorsun aslında birden yüklenmek daha zor oluyor azar azar hem zevklı hem de madde acıdan ıyı olur hıc düşünmemiştim 😇
hohomoromu Aysktr evet bende artık ben olur ne olmaz dıye düşünüyorum zamanında olsun her sey tabi ama belli de olmaz orta da kalmayalım 😊
Aysktr hohomoromu cillim.com da uygun fiyata hastane cıkısı bulabilirsin bu arada diğer mağaza ve sitelere göre fiyatı iyi çıkışların almadıysan göz gezdirebilirsin ☺️