Ebks Kızlar testi şimdi yaptım sabah yapmadım ama adetimin ilk günü lekelenme. Var sadece kahverengi hamile miyim
cutecik Ebks tebrikler cnm gebelik pozitif h.içi kandan baktır sonra doktoruna gidersin hayırlı olsun💕
Yaseminnn2109 Benimde böyleydi hatta daha silikti çizgi sonraki yaptığım testte hiç çıkmadı daha dün öğrendim kanda bende 😊 inşallah hamilesinizdir 😊
Yaseminnn2109 Ebks amin inşallah teşekkür ederim 😊 Benim normalde de geçikme yaşıyodum zaten baya bekledim ben 35 gün falan geçti üzerinden
Ebks Ozzge01 bugün adet günüm ama dün kahverengi leke geldi oldum sandım devam etmedi bugünde bir iki damla
gunesmomy Allah gönlünüze göre versin isteyen herkese nasip etsin inşallah canım, testlerde reglden kaç gün önce belli olur acaba?
Ebks gunesmomy 6 gün önce çıkan testler varmış canım erken test reglden 6 gün önce yapınca çıkıyormuş
Yaseminnn2109 Ebks doktora gidip öğrendim ne test yaptıysam testte çıkmadı hep silikti 😊 ondan sonrada bidaha yapmadım doktora çıktım zaten biraz geç oldu ama olsun