Baby-ES Merhaba, ben Sat a göre 6+6 da doktor dediğine göre 6+2deyim. Kalp atımının yavaş olduğunu söyledi, coraspirin ve Oksapar iğnesi verdi 10 günlük. Aynı durumda olan var mı? Ne işe yarıyor?
Yazmelegi_ Baby-ES ben kan akışı az gidiyor diye coraspirin kullandım ve tedbir amaçlı da oksapar kullandım
Sevvaldal Baby-ES pıhtılaşmayı önlüyor. Kan akımını kolaylaştırıyor. Hem corasprin hem oksapar kullanıyorum. Her gebelikte başında sonuna kadar kullanıyorum ben. Çünkü pıhtılaşmaya genetik yatkınlığım var benim.
1palyaco Baby-ES kan pıhtılaşmam olduğu için gebeliğin başından beri kullanıyorum ikisinide. Bebeğe daha iyi kan gitsin diye düşünebilirsiniz kanın sulanması gerekir onu sulandırıyor .
Baby-ES sedanur4004 biraz korkuttu bu durum açıkçası, korkmam mı gerekiyor yoksa notmal mi bilemiyorum
Baby-ES 1palyaco bana da ikisini verdi, korkmam gereken bir durum var mı şuanda? Yoksa normal mi karşılamam gerekiyor?
Yazmelegi_ Baby-ES yani bence o haftada zaten kalp atımı yavaş duyulur ama verdiğine göre bir bildiği vardır illaki risk var diyemem
1palyaco Baby-ES hayır korkmayın . Ben mesela 34.haftaya kadar hapı doğuma kadar iğneyi kullanacağım . Siz düzenli kullanmaya çalışın aksatmayın doktorunuz ne dozda verdiyse ona göre alın . Bu şekilde kullanıp doğum yapan çok var yani kullanmazsan olumsuz sonuçlanabilir diye veriyor doktor . Belki sizinkini daha erken kesebilir . Kişiden kişiye değişiyor. Sadece korkmayın endişe etmeyin 4aya yakın kullanıyorum ben🌸
1palyaco Baby-ES risk olarak düşünmeyin yani . Nasıl vitamin eksikliği olan vitamin hapı kullanarak bebeği sağlıklı olsun olumlu etkilesin isteniyorsa . Kan pıhtılaşması olan bir kişi de kanı sulanıp bebeğe kan akışı olsun diye iğne hap vs kullanmak zorunda .
Baby-ES sedanur4004 ultrasonda kalbin atımı hareketi görünüyor çok net umarım bir sonrakine daha net duyarız, teşekkür ederim 🙏🏻 ☺️