Mvld9861 7+3 üz. 7. Haftaya kadar kasılmalar ağrılar göğüs hassasiyeti vs fazlacaydı. Şimdi azaldı hatta yok gibi. Böyle olan oldu mu, ister istemez tedirgin oluyo insan
br2023 Mvld9861 7+1 hiçbir şey hissetmiyorum şuan nezne olmuşum onun derdindeyim tek skntm mide bulantısı benm de çok ağrım vardı ne sağ tarafta ne sol tarafta uyuyabiliyorm sırt üstü tek yatabiliyordm düzelmiş birkaç gündür 😑
123-4o Mvld9861 7+1iz kasık ağrıları ilk zamana göre azaldı. Biraz bel ağrısı var. Bazen de rahimimde aşağı vajinaya doğru çekilmeler oluyor. Bulantı çok hafif arada oluyor. Kusma hiç olmadı. Göğüs hassasiyetimde azalmaya başladı
Hulya-003 Mvld9861 onlar bitti bulantılar başladı bende normal bence vücut artık alışıyor 3 haftaya kadar bulantı da kalmaz diye düşünüyorum inşllh
Dml991 Mvld9861 7+1 biraz bel ağrım oluyo gece sırt ağrım oluyo aşırı halsizlik uyku hali yorgunluk hissediyorum bu beni çok zorluyo yemek kokuları rahatsız ediyo bulantım yok ama mide ağrım oluyo kuru şeyler yiyesim var hep hamur işi tost kraker falan kabızım haliyle bu kadar şimdilik 🥹
Bebelivekedili Benimde 7+3 bugün ağrılarım azaldı ama arada hatırlatıyor kendini tüm belirtilerim geçti biranda :)
Bebelivekedili Mvld9861 beni de korkutuyor böyle şeyler zaten öğrendiğim günden beri tedirginlik endişe kaygı psikolojim bozuldu :)