Oozzee Nur5541 37+4, 14-15 kg. Doktorum buna da çok diyor🤦🏻♀️ 12 gün sonra doğurcam ve fazla diyor buna.. Daha ne yapabilirim acaba? :( Bu arada hiç mide bulantısı-kusma yaşamadım, bu yüzden hiç zayıflamadım..
Bhr075 sonsuzmasalim Whahahahahha ayni ben 35 haftalığız 25 kg aldim doktor beni hasliyo valla her gittigimde🙈😂😂
Elahun sonsuzmasalim canım bende 35 haftalık 25 kilo aldım diğer 2 doğumumda 30_35 kilo aldığımı bilirim onlarda güzel bi şekilde kilolar gitmişti bundada gidecek inşallah
Kavas Nur5541 kıız zaten kaç haftalıkken öğrendin😂😂 bende ilk başlarda öyle olmuştum hatta şey diyodum kilo almam için hamileyim demem yeterli😂😂
SerSel Nur5541 Sizin evet bir gariplik var😊Ben 14 haftama kadar 4 kilo vermiştim 45 kiloya düştüm 😃Kişiden kişiye göre değişiyor tabiki ama çok alarak gitmemenizde fayda var çünkü ileriki dönemlerde zaten alıyorsunuz😊
filizefsa Nur5541 bende hamile kaldığımı fark etmemiştim 6haftalıkken öğrendik 4bçuk kilo falan almıştım ama yemek kokusu midemi kaldırıyodu gece kalkıp yiyodum sebebi oymuş 🙂
Elizannesi Gzmcnrates bende 10 haftalık hamileyim mide bulantılarım başlamadan önce aldığım kiloları geri veriyorum
Tufinbariss 22 hafta 10 kilo aldım 🤨🤨 inşallah bu hızla devam etmem ama durduramıyorum hamilelikten önce ne yiyorsam aynı yiyorum ama yinede sisiyorum🤦♀️🤷♀️ Ama bende senin gibi ilk başlarda aldım tatlı yedim şimdi kestim yavasladı ☺️☺️
Tufinbariss Nur5541 valla aynı durumdayız kuzum ama ilerde zorlanırsın ben çok takıyorum mesela bu halimi hep şimdi hesap yapıp yiyorum bişeyleri ama bazende aman boşver ye gitsin diyorum sonuçta verilir yine😋😁😁
Nurikram 37 haftamdayım 12 kilo verdim ilk haftalarda şimdi onu geri aldım yani bu demek oluyorki hiç kilo almadim hamile kalmadan önceki haldeyim💃
Nurikram Nur5541 pek öyle sayılmaz itiraf ediyim 90 ile hamile kaldım hala öyleyim ama üstüne katlamaktan ıyi yinede bende doğumdan sonra alıyorum ilk bebeğinde de böyle olmuştu 😊
Mervenin 031965 şurda yazanları okudukça ben neden almadm diye üZülüyordum sizi görene kadar aşırı mutlu ıldum şuan😅 bende 23 haftalık 3 kilo aldm