Deletedmom411 Aymehah 24 de baş geliş oldu benim de sanki çıkacak gibi vuruyordu oturduğum an zıplatıyordu bir anda vurup 😊 şuan hala baş geliş 33+2
Mervedrn Kaçıncı haftandasın bilmiyorum benim 25. Haftada döndü tekrardan pozisyon değiştirmedi, ozamanlar hareketlerini çok aşağıda hissediyordum fakat ayakları sanmıştım, doktorum ise kafasıyla vurduğu için okadar aşağıda hissediyorsun demişti.
Aymehah Deletedmom411 Mervedrn yanı bu haftalarda donmesi normal mi ben 27 yım. Hep kafa sagda bacaklar soldaydı hareketler degsıtı korktum erken dogum fln dıye😏
Endegerlimoglum Bebeğim ilk haftalarda yan duruyodu. 24 25. Hafta Makat geliş oldu hareketlerinden anladim. Simdi 32. Haftadayim baş geliş olmasını bekliyorum yine ya hareketlerinden yada karnimin şeklinden anlarım gibi geliyo
Faji Endegerlimoglum okuduğum bir kitapta bebekle konuşmanın yüzde seksen sonuç verdiği yazıyordu. Bebeğinizle konuşun, dönmesini söyleyin bence sonuç verecektir 👌🏻
Endegerlimoglum Faji evet bende okumuştum biyerde. Konuşuyorum da ama suanlik bisey yok beklemedeyim😑
Mervedrn Aymehah normal normal korkma doktor erken doğum tehlikesini başka bir duruma bağlamadıkça dönmesinde bir sakınca yokmuş☺
Deletedmom411 Aymehah dönmesi normal canım geri bile dönebilir yeri var daha içeride takılıyorlar kendi bildikleri gibi :))