Momofelisa Kızlar bu durum gebelik zehirlenmesi için bir risk midir? Doktor tansiyon düşükte olsa 24 saatlik idrar ister mi?
Pamuk Momofelisa Benim 17. Haftadan beri protein kaçağım var.Ara sıra 24 saatlik idrar veriyorum.Cunku tam idrar tahlilin de net sonuç alınmıyor. Nefroloji takipliyim ödem+tansiyon yoksa korkmamami söyledi.
Eslem2112 Momofelisa benim tansiyonum yüksek canım 24 saat idrar topladım çok şükür protein kaçağı yoktu
Beyzab95 Momofelisa bende idrarda protein çıktı 24 saatlik idrar istediler yaptım verdim hiç bir şey çıkmadı benimde tansiyonum yüksek değildi ödemimde olmuyordu
Momofelisa Pamuk ödem hissetmiyorum kendimde açıkçası, peki tansiyona evde nasıl bakmamız gerekiyor canım? Hangi aralıklarla, uzanır şekilde mi yani bunlar etkiliyor mu acaba
Pamuk Momofelisa Gün için de aklıma geldikçe yemek öncesi sonrası falan olcuyorum.Odem için de ayak bileğinin üstlerine bastiriyorsun parmak içeri çökerse çok ödem var demek beni hep öyle kontrol ediyorlar.
Tugba_ylcn Momofelisa bejm doktorum 10 dk dinlenmis olcak şekilde oturarak sol koldan demişti olculurken kolda kalp hizzasinda olucak
Tugba_ylcn Pamuk tam.olarak nasıl oluyo dediğiniz kontrol sonuçta etli bir yer illa içine cokmezmi parmak
Momofelisa Pamuk dediğiniz şekilde çökme olmuyor çok şükür, o zaman Şuan için acil korkulacak bir şey yok diye düşünebilir miyim? Randevum 1 hafta sonra öne çeksem mi diye düşünüyordum.
Tugba_ylcn Momofelisa bence riske atma canım sonuçta idrarda çıkmış tansiyonda tehlikeli bir olay ben olsam pazartesi hemen giderdim 🙂
Tugba_ylcn Pamuk dediğin ödem kontrolu nasıl oluyo tam olarak illa ki parmak içine göçüyor ön tarafta sonuçta hiç olmaması mi gerek
Momofelisa Pamuk canım bişi daha soracağım sana, doktor tam olarak gebelik zehirlenmesi teşhisi koydu mu sana bu şekilde?
Pamuk Tugba_ylcn Canim ödem başka orası bembeyaz oluyor çöken yer.Bayagi içine çöküyor zor toplanıyor geri.
Momofelisa Pamuk tansiyon olmazsa sadece idrarda protein olması gebelik zehirlenmesi olmuyor o zaman doğru anladıysam. Kusura bakma çok detaylı soruyorum sabahtan beri okuduklarım telaşlandırdı beni. Tek çözümü annenin doğum yapması tedavisi yok yazıyor ama ben daha 17. Haftadayım 😓 ama tansiyonum hep 10/6 11/7 çıktı sabahtan beri çok şükür
Momofelisa Eslem2112 benim de tam tersi idrarda protein çıktı ama tansiyonum düşük maksimum genelde 10/6 11/7 maks. 12/8 çıkıyor çok şükür
Pamuk Momofelisa Bana öyle diyor nefroloji 17. Haftadan beri protein kaçağı var tansiyonum normal bisey olmadı.