Tuba04 Kızlar aynada bakıyorum ne gözüm ne burnum ne dudağım hiçbir yerim güzel değil dişlerimde öyle dışarda görüyorum bazıları makyajsız bile o kadar güzel ki aynaya bakmak istemiyorum birde artık cildimde lekeler oluşmaya başladı bakımda yapsam gitmiyor
Damlaalyz Tuba04 hamilelikte yüz göz burun sisebiliyor bazen insan sonradan fark ediyor ve bitkinlik oluyor insanın yüzünde bazen şuan kendinizi kötü hissetmeyin dogurduktan sonra yavaş yavaş toparlarsiniz tabiki ilk aylarda bunu beklemeyin en az 6-7. Aydan sonra kendinize gelmeye basliyorsunuz
Aysemm44 Tuba04 Kız çocuğu annenin güzelliğini alır diyorlar ama bende öyle olmadı basen diyorum acaba erkekmi 😂
Tuba04 Damlaalyz haklısınız ama genel olarak çirkin olduğumu düşünüyorum hamilelikten öncede öirkindim nasıl düzelecek bu halim bilmiyorum krndimi böyle kabullenmeliyim herhalde
Aysemm44 Tuba04 Bence sana öyle geliyor cnm takılma bence öyle şeylere her kadın güzeldir senin o canı taşıman bile ayrı güzellik katar sana bazen insan kendi kendine ayna karşısında öyle düşünebilio