Busraoz Kızlar 11+0 gebelik ultrasona göre 11+5 çıktı detaylıda doktor bu çıkıntıyı gösterdi erkeğe benzettim yüksek ihtimal erkek dedi ama kıza dönerse de şaşırma dedi 🤷🏻♀️ Bu şekilde görünüp cinsiyeti kız olan var mıdır?
Bircanm Busraoz bana bacak gibi geldi bide haftanız küçük cinsiyet için Rabbım gönlünüze göre versin 🥰
Cerenglr Busraoz bu bildiğimiz pipi benimde böyleydi 11 haftada öğrendik bizde 17 haftalık olcaz yarın bildiğiniz erko yani 😅😅☺️ sağlıklı olsunlarda önemli olan o 🤭🥰
Emrealtay Busraoz bana da doktor tahmin yapmadı ama bendede var daha belirgin acaba erkek mi kordon mu diye dusunuyorm kordon fslan dediler ama sizce ne fikirlerinizi alırım 😀
Busraoz Bircanm Evet bana da bacak gibi geldi ama ısrarla bu çıkıntıyı işaretledi🥹 Tabi ki sağlıklı olması ama gönlüm kız🌸
Bircanm Busraoz doktorun vardır bir bildiği 😊 kız çocuk başka tabi 2 buçuk yaşında bir kızım var benimde ama dediğiniz gibi sağlıklı olsun yeter ❤️
Busraoz Bahar_01 Evet başka açılarda var oralar tamamen boş gibi🌸 Amin herkesin gönlüne göre sağlıkla olsun🙏🏻
Busraoz Cerenglr Tabi önemli olan sağlıklı olması ama videoda diğer bacak arası görüntüsü bayağı boş gibi duruyor ben anlamadım🤷🏻♀️😅 sizin de sağlıkla büyüsün oğlunuz🙏🏻