Cansudmrr Kızlar hamilelik te sürekli kusmak ve çirkinleşmek mi kıza işaret yani herkeste oluyormu bu ?
Elfthh Cansudmrr ben üç ay hiç kusmaeim ama sonra sabahları bazen bulandı cirkinlesmye katılıyorum arkdasalrim erkekti ve hep güzelleşti benim yuuzmde biseyler çıktı 😁
Sumeyyeky Cansudmrr bunlar bende tutmuş olmasına rağmen bünyeyle alakalı bir şey kıza hamile olan arkadaşım prenses gibi geçirdi valla hamileliğini ben sürünüyorım halen 😂😂😂
TugbaOmerCucuk Cansudmrr valla hepsi hurafe 😁 yok göğsün karardi kızın olacak göbek cizgin var kızın olacak çok uyudun kızın olacak vs vs hepsini bana dediler erkek yani hiç bi alakası yok. Herkesin bünyesi ve vücudu hormonlara olan tepkisi farklı.
Saba00 Cansudmrr kızımda kustum hep bide tatlı aşeriyordum oğlumda hiç kusmadım ekşi yiyordum tamemen bünyeyle alakalı onun dışında hwpsi hurafe
Dy_55 Cansudmrr ilk üç ay fazla tuylendim günde yedi kez kustum beni etkiledi rengim soldu ölüye döndüm yüzüm baya sivilceleri bebek erkek üç aydan sonra bunlar bitti şuan toparlamis haldeyim
Babykalamar Cansudmrr kusmaya katilmiyorum bi oglum var bide kizima hamileyim ikisindede kusma mide bulantisi bilmem. ama oglumda yuzum estetikli kadar guzelken kizimda yuzumun rengi bile soldu😇
Bbuse12 Cansudmrr cinsiyetle alakasi yok bence ilk gebeligim cok rahatti ne bulantim kusmam nede bel agrim vardi ama ikinci gebeligim bulanti kusma bel agrisi mahvetti beni sonuc ikiside erkek